Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to sprawi, że będe miała znowu chęć do życia?

Polecane posty

Gość gość

Kompletnie nie mam chęci do życia. Nic mnie nie cieszy.. I nic nie ma znaczenia.. Większośc osób pisze, że to lenistwo albo "za dużo masz" .. Nie jestem biedna, nie mieszkam pod mostem.Brakuje mi tego czego nie da się kupić czyli prawdziwej rodziny, przyjaciół, chęci do czegokolwiek.. I pomyślałam, że będe sobie wszystkiego odmawiała. Że będe miała tylko na bilety i kromkę chleba i wody.. I może wtedy odezwie się do mnie jakaś chęc przetrwania czy czegoś takiego.. Może wtedy docenię to czego inni nie mają. Może zacznie mi się chcieć, może przejdą te "głupoty" które siedzą mi w głowie.. Jak myślicie?

Myślę, że dobrze jest się nawrócić. Kiedyś też tak miałam - pustynia w środku a po ludzku wszystko miałam co niby jest potrzebne do szczęścia - zdrowie, kasę itd. Po nawróceniu się odczułam niesamowitą różnicę. Radość życia jest we mnie i spokój serca. Tego nie da się kupić.

Gość gość
Czyli co ten plan mi nie pomoże?

Gość gość
Studiuje dziennie,.. ale chyba teraz to już mnie wyrzucą ..

Gość gość
nie pomoże. To nie lenistwo czy poprzewracanie się w d***e tylko problemy z psychiką, tak po prostu jest. Ludzie w holywod mają wszystko a i tak kończa w końcu na odwykach albo podcinają sobie żyly i się wieszają a mają urodę, sławę pienidze i pozornie powinni byc szczesliwi. I co? Wniosek z tego taki, że w końcu każdemu p******i się w głowie niezależnie od posiadanego mienia, trzeba to ustabilizowac u psychologa albo brac psychotropy od psychiatry 🖐️

Gość gość
Biore antydepresanty

Gość gość
ile bierzesz? działanie zaczyna się po 3 tygodniach. jak nie pomagają, to znaczy, że są źle dobrane albo /chu/j/o/wy psychiatra. Powinien postawić lepszą diagnozę i dobrać odpowiednie leki. Jak antydepresanty nie pomogą po regularnym stosowaniu to... wtedy radzę się łapać każdej deski ratunku