Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam odebrać jego zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Witam!! Mam problem, nie umiem sobie poradzić z tym co sie stało, nie wiem jak ma sie zachować co robić. Proszę o jakieś wskazówki i rady. Poznałam w sierpniu super faceta, zaczęliśmy sie spotykać - chociaż dzieli nas 80km praktycznie każdy weekend spedzalismy razem i było wszystko ok. Traktował mnie idealnie, był czuły kochany. Rozmawialiśmy ze soba na każdy temat, nawet na tematy związków podejscia do życia... Dogadywaliśmy sie super, mieliśmy takie same plany, podejscie do życia... Do zesząłego tygodzia było jak najbardziej ok... Przez kilka dni sie nie odzywał wiec nie naciskałam bo wiem, że pracuej i jest doś zajęty wiec sie nie odzywałam, po kilku dniach zapytalam sie co słychać i że coś mało sie odzywa... On mi odpisał że był zagoniony cały tydzień i zdał sobie sprawę że za bardzo sie zaandażowałam emocjonalnie a on chciał tego uniknąć dlatego musi sie wycofać... Niech mi któś pomoże bo nie wiem jak to odebrać, co mam zrobić, on nigdy nie dał mi odczuć ani nie dal do zrozumienia a tym bardziej nie powiedział, ża nie che sie wiązać.... Nie radze sobie z tym uczuciem, nie wiem czy zadzwonić i poprosić o wyjasnienie czy poprostu odpóścić i urwać z nim całkowicie kontakt.

Gość gość
Chcial cie na chwilkę bylas jego zabawka i tyle. Ciężko ci zrozumieć

Gość gość
tak jest mi to cho****nie ciężko zrozumieć....

Gość gość
ja pierdziele! Następny! Oni sami nie wiedzą, czego chcą.. w d****h się poprzerwacało

Gość gość
albo doszedł do wniosku że jednak go nie kręcisz albo tak naprawdę miał inną dziewczynę z którą chciał być ale ona nie była chętna a teraz pojawiła się szansa na bycie z nią i ciebie odstawia. krótko mówią: byłaś zapchaj dziurą....

Gość gość
O nic go juz nie pytaj ,nic nie wyjasniaj i nie odzywaj sie wcale bo to zwykly padalec :(

Gość gość
Spotykal side z toba co weekend, robil nadzieje a teraz ma pretensje ze sie zaangazowalas?? Kawal c***a!