Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spędzę sylwestra w domu mojego EX chłopaka. Co mam mówic???

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o jego rodziców. Co mam mówić jak zapytaja o rozstanie itp?? Boję się też że będą dla mnie chamscy z powodu naszego rozstania.

Gość gość
to po co tam idziesz? jesteś masochistką ?

Gość gość
z tym chlopakiem rozstałam sie w pogodnej atmosferze a tego sylwestra od 2 miesiecy planuje ze znajomymi. Chodzi tylko o tych rodziców.

Gość artur lata
Powiedz ze ich syn jest gejem.

Gość gość
O boze. Pytam poważnie. Boje sie troche. Ogolnie powodem rozstania bylo to ze on jest niedojrzaly emocjonalnir. Nie powiem im tego

Gość artur lata
No to może powiedz ze jest gejem

Gość gość
Powiedz ze roznice charakterów, ze lepiej wam wychodzi bycie przyjaciolmi i tyle.nie musisz sie tlumaczyc przecież.

Gość gość
Uważam że bardzo głupio robisz ze tam idziesz. Przypuszczam ze nadal go kochasz i dlatego to robisz, ale coś takiego jest strasznie żałosne i odrazam ci takie spotkanie. Przeciez nie jesteście już razem, to bardzo niezręczna sytuacja dla was obojga, moim zdaniem przekraczasz granice i nie powinnas tego robić. I co z tego ze dawno to planowaliście? Plany się zmienia względem danej sytuacji- wy zerwaliście wiec plany uległy zmianie. Odpuść

Gość gość
ale z tym chłopakiem zerwałam w dobrych stosunkach wiec to nie bedzie problem. Problem tylko z jego rodzicami. Im zalezało na naszej znajomosci a nam nie wyszło. Boję sie ze beda sie dopytywac

Gość gość
No ale nieważne w jakich jesteście stosunkach, uważam ze to niestosowne i nie powinnas tam isc tym bardziej do jego domu:-( Przynaj się ze nadal go kochasz i dlatego tam tak naprawdę idziesz, przecież to widać gołym okiem.Nomrlana dziewczyna która konczy związek to nie chce się bawić z ex na sylwetra i to jeszcze w jego domu

Gość gość
haha dobry kom gość dziś to po co tam idziesz? jesteś masochistką ?

Gość gość
Nie bede z nim spedzała sylwestra tylko ze znajomymi a on idzie do innych znajomych. Jego rodzice wynajmuja pokoje i moge tam sie zatrzymac w goscinnych pokojach.

Gość gość
Mój ex też był taki niestosowny po zerwaniu, wprosił się też na pewna uroczystośc i ja byłam tak wsciekła na niego. Zrozum ze ani ty ani twój ex facet nie będziecie się dobrze czuć w takiej sytuacji. PO cholerę tam idziesz?? Jeżeli dodatkowo stresujesz się rodzicami to po co to robisz??nie kumam

Gość gość
I kocham go to fakt bo potrzeba czasu zeby sie odkochac ale to ja zakonczylam zwiazek i jestem tej decyzji pewna. Nie jade tam do niego, dla niego tylko dla znajomych. Z nim sie praktycznie widywac nie bede

Gość gość
No to wszytsko jasne po co tam idziesz:-) Dziewczyno przestan się tak narzuac bo to tylko odpycha go od ciebie. Wiedziałam ze go kochasz, bo tylko zakochani ludzie robią takie głupoty. Ale ja uważam ze nie powinnas, bo dla niego to niekomfortowa sytuacja, dla rodziców róznież. Daj sobie na wstrzymanie, lepiej unikać byłego, nie odzywać się, nie pokazywać i nie narzuać- tylko wtedy jest szansa że zatęskni. Ktos kto tak jak ty wymusza spotkania i robi wszytsko aby być blisko jest okropnie denerwujący. Ile wy macie lat?

Gość gość
"Z nim sie praktycznie widywac nie bede " O matko jaka ty zdesperowana i nachalna jesteś. Dziewczyno takich rzeczy się po prostu nie robi i chociaż się tu nam tłumaczysz to robisz wielką głupotę. Ni jesteście razem i pogódz się z tym

Gość gość
Powiedz im, że jesteś bezpłodna i nie mogłabyś im dać wnuków :(

Gość gość
Oj no sprawy nie znacie. On mnie kocha a ja sie nie narzucam. To tylko 1 sylwestrowa noc. Ja zrywam z nim kontakt. Nie chce do niego wrócic. Po prostu chce spedzic sylwestra tak jak planowałam.

Gość gość
Juz mnie podsumowały ze jestem głupia i sie narzucam facetowi. Po prostu chce miec darmowy jeden nocleg a tylko oni mi go zapewnia. Nie spotkam sie nawet z nim no chyba ze mi klucze on da

Gość gość
Ale te baby na kafe durne :classic_cool: Dziewczyna pisze wyraźnie, że idzie do znajomych. Co ma po zerwaniu z chłoptasiem odciąc się od wszystkich, żeby tylko jaśniepana nie spotkać? Jesteście śmieszne. Napierrdalacie radami rodem z poradników dla kur domowych, a założe się, że niejednokrotnie same sie upadlacie przed facetem, ażeby tylko poświęcił wam chwilę uwagi. 🖐️ A Ty autorko powiedz rodzicom, że to po prostu była wspólna decyzja, bo się nie dogadywaliście i tyle, że na stopie przyjacielskiej jest znacznie lepiej.

Gość gość
Dzięki w końcu za konkretną rade. To chyba bedzie najlepiej. Powiem ze to moja decyzna albo nasza decyzja i urwe temat.