Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem przystojny, a może życie to wielkie g****o

Polecane posty

Gość gość

Mam problem ze sobą , nie mam dziewczyny i znajomych także . Jeśli ktoś się mną zainteresuje to tylko przez wygląd a ja nie chce takiej . Czasami pisze z dziewczynami i nie chce wysyłać swojego zdjęcia jeśli o to poprosi bo to bardziej przyciąga , chce uciec ze swojego otoczenia i poczuć czym jest życie gdzie indziej.. W sumie to mam dość wszystkiego.. ja p*****le

Gość gość
Dziwisz się, że wygląd przyciąga? Nie przejmuj się tylko z tego przyciągania korzystaj, przyciągaj i odpychaj aż znajdziesz kogoś fajnego, korzystaj z potencjału.

Gość gość
Niektorzy to maja problemy wziac tylko siekiere i skrocic cierpienia ;) jesli masz problem z ryjem to potnij sie nie bedziesz wtedy przystojny

Gość gość
Ja też mam ten ból doopy i przestałem w ogóle ufać kobietom, bo niby kilka było we mnie zakochanych, kilka ze mną było, ale wiem, że gdyby nie atrakcyjny wygląd to jako człowieka, osobę, miałyby mnie w doopie i kompletnie nie liczyłoby się to jaki jestem i co mam do powiedzenia, a skoro "miłość" jest oparta na czymś takim to jest c***a warta.

Gość gość
Może nie chodzi mi już o ten wygląd tylko o słabą psychikę i nie chęć do życia , nie potrzebnie pisałem o wyglądzie

Gość smutna159
więc jestesmy w podobnej sytuacji ...

Gość gość
Dzięki, w końcu jakiś normalny. Faceci tez lecą tylko na wyglad

Gość gość
Ja tam wiem o co panom chodzi, bo nie chciałabym być kochana za doope, twarz i cycki, ale za to że jestem sobą, ale bez przesady, przyciąganie ludzi wyglądem to nie jest życiowy minus, a zwłaszcza minus sprawiający, że życie to goowno.

Gość smutna159
wierzę, że w życiu jest tak, że trzeba przejść czasem trochę dłuższą drogę aby odnaleźć swoją drugą połówkę...

Gość gość
To skończ ze sobą :p Po za tym jak możesz być przystojny skoro nie ma przystojnych polaków

Gość
Mam problem ze sobą , nie mam dziewczyny i znajomych także . Jeśli ktoś się mną zainteresuje to tylko przez wygląd a ja nie chce takiej . Czasami pisze z dziewczynami i nie chce wysyłać swojego zdjęcia jeśli o to poprosi bo to bardziej przyciąga , chce uciec ze swojego otoczenia i poczuć czym jest życie gdzie indziej.. W sumie to mam dość wszystkiego.. ja p*****le x ile masz lat? Poszukaj sobie dziewczyny wśród tych skromniejszych. Wymalowane lale są przeważnie puste. Uczysz się jeszcze?

Gość gość
Ja lubie facetow, ktorzy maja glebie, a wyglad mam w nosie.