Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Przemyślałam dlaczego ciągle nie chce być w związku i cały czas próbuje z innymi

Polecane posty

Gość

facetami. Cały czas mi czegoś brakuje. Zdałam sobie z tego sprawę. Ehh nie wiem dlaczego, ale wstydzę się o tym pisać :( Zresztą to bezsensu :(

Gość
nic nie edytowałam. tylko temat zmieniłam bo jest dla mnie zamknięty!

Gość
Od długiego czasu wiem że jestem bi. Podobają mi się kobiety i faceci, ale zawsze wmawiałam sobie że hetero jestem w powiedzmy 70%, a homo w 30. Teraz widze że cały czas mi czegoś brakuje. Kiedy miałam niecałe 17 lat robiłam to z koleżanką. Ona jest les. Potem wyjechała do Niemiec z rodzicami. Myślałam o tym że kobiety mnie pociągają, ale w prawdziwym związku będę tylko z facetem bo co inni powiedzą, niektórzy chyba by się mnie wyrzekli:( Problem w tym że seks z facetami nie daje mi takiej satysfakcji jak ten z koleżanką. Też jest super, ale to nie do końca to.

Gość
I mam teraz problem. Myśle że zakochałam się w przyjaciółce. Zawsze uwielbiałam się na nią patrzeć i spędzać z nią czas. Miałam cichą nadzieje że ona może też nie jest hetero bo zawsze podrywali ją chłopaki, a ona ich olewała. Do czasu. Jestem tak zazdrosna i sfrustrowana. Kiedy zobaczyłam jak z nim flirtuje zaczełam do niej czuć wręcz niechęć :(

Gość Awo
A czego dokładnie Ci brakuje

Gość
Sama nie wiem. Ciężko to określić

Gość
Napisałam wam coś o czym nie mówiłam nikomu, a wy to olaliście :(

Gość Awo
Nieprawda, że olaliśmy

Gość gość
cycków Ci w facetach brakuje?

Gość
Nie można porównać faceta i kobiety bo to całkiem co innego

Gość gość
Ja tz probuje, sprobuj esz zemną?:-)

Gość
a skąd jesteś? Jestem troche sceptycznie nastawiona do znajomości z internetu

No tak, ale może bardziej czułości? Może wyjedź do tej koleżanki co się kochaliście na ferie, na wakacje? Ucieszy się ;) albo szukaj koleżanki która też woli kobiety... A mówiłaś przyjaciółce o swoim problemie czy wstydzisz się lub nie chcesz popsuć relacji?

Gość
Osatnio złapałam się na tym że czytam w internecie o klubach les w warszawie :O

Gość
No tak, ale może bardziej czułości? Może wyjedź do tej koleżanki co się kochaliście na ferie, na wakacje? Ucieszy się oczko.gif albo szukaj koleżanki która też woli kobiety... A mówiłaś przyjaciółce o swoim problemie czy wstydzisz się lub nie chcesz popsuć relacji? x Może uda się na wakacje choć nasze relacj***ardzo się osłabiły. Wstydze się powiedzieć o tym przyjaciółce.

Gość
Łatwo powiedzieć żeby znalezć sobie koleżankę nie hetero. Nie znam takiej, a przynajmniej nikt się nie przyznaje.

Nie wstydź się bo to nie Twoja wina, taka już jesteś i tyle i powinna Cię zaakceptować jaką jesteś i nie powinnaś się tego wstydzić... Mam koleżankę co ma dziewczynę i są szczęśliwe i dodają zdjęcia i się nie wstydzą i życzę Ci abyś i ty znalazła sobie ładną dziewczynę ;)

Gość Awo
Jeśli to przyjaciółka to powinnaś powiedzieć przynajmniej takie jest moje zdanie.

Gość
Jeśli to przyjaciółka to powinnaś powiedzieć przynajmniej takie jest moje zdanie. x na razie się wstrzymam bo nie jestem gotowa żeby jej coś takiego powiedzieć. Zresztą po co? Widze jak jest zakochana w jednym chłopaku...