Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestał się odzywać.. co mam robić???

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, ostatnio na imprezie u koleżanki poznałam świetnego faceta. Dosyć długo rozmawialiśmy ale potem ktoś się do nas dosiadł i nawet nie wymieniliśmy się kontaktami. Przez wspólnych znajomych, znalazłam go na fejsie, postanowiłam się odważyć i pierwsza do niego napisać. No i można powiedzieć, że się udało. Pisaliśmy ze sobą codziennie, zawsze zadawał jakieś pytanie, wydawało mi się, że jest mną zainteresowany. Ostatnio odpisałam mu w sobotę. Zapytał się czy będę na następnej imprezie, którą organizuje ta sama koleżanka. Napisałam, że tak i zapytałam o niego, ale odczytał i już nie odpisał..

Gość gość
Zrob kupe i daj mu powachac ,jak ladnie pachnie to napewno sie zakocha:-)

Gość swoje wiem
mysle ze odpisywal przez grzecznosc a pytanie zadal by zorientowac sie czy bedziesz, zeby samemu nie przychodzic. byc moze bylas zbyt natretna?

Gość gość
No ale jak zbyt natrętna? Ja napisałam do niego pierwsza hej, co słychać, a to on dalej zadawał cały czas pytania, żeby rozmowa się kleiła, więc nie wiem czy to też z grzeczności tylko? Ehhh :(

Gość swoje wiem
widzisz wiec albo zadawal pytania by rozmowa sie kleila bo nie wychodzilo to z twojej inicjatywy wiecciagle on podtrzymywal rozmowe, co w koncu mu sie znudzilo..luuuub....zrobil wywiad srodowiskowy poprzez własnie te pytanie, a twoje odpowiedzi go nie usatysfakcjonowaly ;]

Gość gość
od kiedy sie nie odzywa? od godziny? 😭

Gość swoje wiem
czytac potrafisz? pisze autorka, że od soboty.