Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem przegrywem życiowym

Polecane posty

Gość gość

Jestem głupia ,nie nadaje się nawet do żadnej pracy fizycznej a co dopiero do umysłowej gdzie trzema myśleć bo ja tego nie umiem ,nie umiem myśleć . Jestem biedna . Jestem aspołeczna . Urody też nie mam nie jestem piękna ani ładna ani nawet przeciętna . W szkolę zawszę się wszyscy nabijali z mojego wyglądu . Nie mam żadnego talentu .

Gość gość
ja tak samo na dodatek jestem gruba :( wszyscy mają fajnie w życiu oprócz mnie, dlaczego nie urodziłam się w Japonii. :(

Gość gość
nie jesteś.Musisz spojrzeć na siebie z innej perspektywy nie tylko tej negatywnej.Co do wyglądu to kosmetoligia tak piszła do przodu że w makijażu będziesz nie do poznania.Pooglądaj sobie w necie zdjęcia gwiazd bez makijażu.Wygladaja paskudnie a tapeta czyni z nich piękności

wygląd można poprawić tylko trzeba chcieć, jeśli "chcesz" a "nie potrafisz", to tak naprawdę ci nie zależy

Gość gość
wypiertalaj ty zasrrrrrrrana ezoteryczna szmato!

Gość gość
ezo= satanizm , a to akurat szatan uwielbia szeptać do ucha o beznadziejności człowieka .

Gość gość
Wiem jak boli rozstanie, sama tego doświadczyłam. Na szczęscie odzyskałam chłopaka, myślę, że pomógł w tym rytuał zamówiony u Mahasiaha na stronie http://magia-anielska.pl