Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LUTEINA, jaki śluz prawidłowy?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Dręczy mnie pytanie, jaki powinien byc śluz podczas 'zapodawania' luteiny dopochwowo? Pytanie wzięło mi się stąd bo dziś zauważyłam że ten śluz u mnie był lekko żółty. Jestem we wczesnej ciąży.

Gość gość
Jestem w 7 miesiącu ciąży, biorę luteinę i szczerze mówiąc wciąż mnie zaskakują rodzaje śluzu po luteinie. Biorę ją od dwóch miesięcy. Najczęściej jest to taki biały gęsty proszek, Żółty też się zdarza. Najgorszy rodzaj to wypływająca woda! Już nie raz się zestresowałam, że mi wody odchodzą.

Gość gość
Uff czyli się znaczy ze jest ok :) Pozdrawiam Ciebie i maluszka! Wesołych świąt.

Gość gość
Ja po luteinie zawsze miałam biały śluz tzn resztki luteiny wymieszane ze śluzem(a biorę ją już 3 miesiąc)..teraz ostatnio mi zaczął taki lekko żółtawy śluz cieknąć co świadczy o infekcji grzybiczej:/ a wiem o tym bo na początku ciąży się z tym samym zmagałam.. i się męczę z tym okropienstwem..byle do poniedziałku i wizyty u lekarza.. wiec żółty sluz może również u ciebie oznaczać też infekcje bo ja sie nie spotkałam wcześniej z tym żeby był żolty jako tako od luteiny. Najlepiej żeby sprawdził to lekarz. A jak jeszcze coś cie tam swędzi albo ma brzydki zapach to nawet nie musisz lekarza pytać bo na bank sie jakiś grzybek przyplątał..