Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karpatka z proszku mi nie wyrosła

Polecane posty

Gość gość

koniec świata hehe miały być dwie będzie jedna - jak chociaż jedna wyjdzie :D jak tam przygotowania do żarcia? Ja dziś pierogi lepiłam ruskie ale za delikatny farsz zrobiłam w sensie sam jest super ale w połączeniu z ciastem powinien być bardziej słony ale nic - ugotuje póżniej podsmażę i podam z podsmażoną cebulką którą doprawię solą i pieprzem - marna ze mnie kucharka a mam już 24l powinnam sobie lepiej radzić no ale nic...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wyroczniazgor
Ja w tym roku miałam za zadanie upiec sernik z brzoskwiniami i sernikobrownie z wiśniami i jagodami- wyszły pyszne. Lepilam też pierogi i uszka do barszczu czerwonego :) wyszło całkiem ok ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nogi mnie naiwaniają zdrowo - cały dzień w kuchni - masakra. Lubie smak czekolady i wiśni.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Możesz mi przysłać tą karpatkę. Ja najbardziej lubię niewyrośniętą.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Albo, jeśli z drugiej oba ciasta Ci wyrosną, to te niewyrośnięte weź jako spody, a te wyrośnięte jako wierzchy i będzie ładnie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
bo czasem są pomylone opakowania, częśc do ciasta to ta druga i na odwrót, też tak u mnie było.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×