Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro rano musze wziąć leki uspokajające. Tzw rodzina przyjeżdza

Polecane posty

Gość gość

bedą atakowac, obrazac, krytykowac udając dobroc i zainteresowanie. Mam troche diazepamu, zamule sie od rana, zeby wytrzymac te 3 dni

Gość mistrz cientej_riposty
jak sie nauczysz odpalac cieta riposta diazepam nie bedzie ci potrzebny czego ci juz prawie wigilijnie - zycze

Gość gość
Daj im gorzalki to sie uspokoja :)

Gość gość
O mam to samo! przed następnymi świętami idę po mocne leki do lekarza! nienawidzę mojej porąbanej rodziny...

Gość gość
nie uspokoja sie tylko dopiero zacznie sie jatka... musialaby ich urznac w czarnoziem :classic_cool:

Ja, niestety, tez tego nienawidzę. Obejdzie sie bez prochów, ale przyjazd rodziny i to ich gadanie traktuje jak zło konieczne. Oby sie jak nsjszybciej skończyło

Gość gość
Dodaj im cos do pieczeni ;-)

Gość gość
po co zapraszacie ludzi z którymi nie chcecie spędzać świąt?

Gość gość
a nie dalo rady ich jakos wykopac? powiedzieć, że wyjezdzasz na święta? cokolwiek

Gość gość
ale to rodzina no nie? Zawsze pomogom jak co.

Gość gość
po co zapraszacie ludzi z którymi nie chcecie spędzać świąt? xxx niektorzy sami sie wpraszają, inni nie potrafią odmowic, u innych takie są zwyczaje ze co rok świeta u kogos innego a inni nie mają wyboru bo np rodzice decydują

Żeby to było takie łatwe nie zaprosić , oni przyjeżdżają do moich rodziców a ja mieszkam z rodzicami. Moglabym niby gdzieś sie ewakuować na ten czas ale wiem jak mojej mamie zależy na mojej obecności i dla niej to znosze

Gość gość
jeśli ktoś chce się wprosić, to mówię, że wyjeżdżam. Jeśli kogoś nie lubię, to mówię rodzicom, że czuję się niekomfortowo w towarzystwie jakiś osób

Gość gość
twojej mamie zalezy a tobie nie wiec grzecznie jesz wigilie ubierajac profilaktycznie elastyczny bandaz na prawice zeby sie z nimi nie musiec lamac oplatkiem :P po czym dziekujesz za wieczerze i spadasz od stolu

Gość gość
ja mam dobry kontakt z mamą, więc nie zaprasza na wigilię ludzi, których nie lubię. Spotyka się z nimi w 1 albo 2 dzień świąt