Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy związek z NIM ma sens?

Polecane posty

Gość gość

M. ma 28 lat, jeszcze studiuje. W zasadzie skończył jeden kierunek (ekonomia na UE w Krakowie), zaczął prace w firmie budowlanej i z działu finansowego przeniósł się do działi technologicznego. Teraz studiuje budownictwo, ale jest dopiero na 4 roku (zaocznie). Zarabia średnio - około 3 tys netto. Jednak wkurza mnie to, że jest wiecznie zajety - dużo pracuje, a w weekendy studiuje lub uczy sie. Czy facet w tym wieku powinien byc już ustawiony? Czy to ma sens?

Gość gość
Ja p*****le. Czy baby naprawde nie mają realnych problemów?

Gość gość
Dziewczyno ty ciesz sie ze masz faceta co chce cos wzyciu osiagnsc, studia pracuje o co ci chodzi, ukonczy drugi kierunek , moze zmieni prace, a weekendy tylko dla was, narazie badz cierpliwa!

Gość gość
widać szukasz lamusa, który będzie miał zero pasji i aspiracji

Gość gość
No własnie. Najlepsi są imprezowicze żyjacy za kase rodzicow

Gość gość
To dooopek! Zostaw go! Taka piękna i mądra znajdzie sobie gościa z BMW lub Audi, z domem z basenem. który chce się ożenić i takie tam inne pierdoły jakie masz w głowie kretynko. Nawet nie chce mi się ironizować. Co za idiotka. Ale facet jest durny, że się z tobą zadaje. Wy się potem dziwicie, że mężczyźni, nie chcą się z wami żenić. Powinien kopnąć cię w zad.