Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Telewizor mnie drażni

Polecane posty

Moi rodzice ogladają telewizor, jest włączony cały dzień, tak jakby był fajny, a przeciez nie jest fajny bo oferuje jednostronny, nie interaktywny przekaz, i leca w nim same bzdury. :) Czemu on tak leci właczony cały dzień, po co? :-o

Gość gość
Tak to juz jest na podrzeszowskich wsiach 🖐️

Gość gość
Niby jakie bzdury? Ciekawe filmy czasem fajne programy i kanaly muzyczne a ty gadasz ze same bzdury :( ja w tv pierwszy raz widzialem queens of the stoneage go with flow i sie zakochalem w tym kawalku :(

Wedlug mnie telewizor w erze internetu jest zbędny. Mamy juz prawie 2015 rok, wszystko co jest w telewizji mozna obejrzec w internecie, i to wtedy, kiedy sie chce. :) cała ta idea, jednostronnego przekazu, na który nie ma sie wpływu, chłoniętego przez bezmyślnych telewidzów, siedzących przed odbiornikiem, drażni mnie niemiłosiernie.

Gość gość
Daj spokoj programu szkola z tvn w necie nie obejrzysz a jest bardzo ciekawy. To samo ukryta prawda trudne sprawy i sedzia anna maria wesolowska

Gość gość
No... Tak to bym telewizji nie ogladal

Gość kroczę krokiem kruczym
Kasiu, to są twoi rodzice. Powinnaś ich zrozumieć. Oni mają swój ograniczony świat, ty masz swój ograniczony świat. Są to inne światy, ale zasada jest ta sama, żeby cały czas to samo i tak samo. Oni mają cały dzień tv, ty nadajesz bez przerwy o metalu. Bądź dobrą córcią i nie nadawaj na rodziców. Dobrze? :)

Gość gość
mnie nie drazni nie mam i miec nie zamierzam :)

Gość gośćdominik
A kto kogo tu kocha

Gość kroczę krokiem kruczym
a po co o metalu nawijasz cały dzień? :) słoneczko ty moje kochane ;)

Gość gość
A u mnie też kiedyś tak grał, ale już nie gra bo oszczędzają i sami doszli do wniosku że to bez sensu bo tam takie pitolenie leci. Ale non stop gra od godziny około 16, wtedy aż do północy... klan, pierwsza miłość, trudne sprawy, jakiś rolnik, i takie inne. :-D Ale mam to gdzieś, i tak siedze w swoim pokoju i słucham muzyki wiec nie słysze co tam gra w tv

Gość radek 84
kasia ja też jestem z Krakowa, może się spotkamy ? z jakiej dzielnicy jesteś i jaki seks preferujesz ?