Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marina86

najbardziej ekscentryczne miejsca w ktorych sikaliscie i

Polecane posty

Gość gość
Przed drzwiami do kosciola np

Gość gość
Mojej do szafy na ubrania

Znajomy mowil, ze nocowala u niego dziewczyna i rano jak wszedl do wc to zajrzal do jej kosmetyczki bo przeciakalo , a tam mega sra.... ;D

Gość gość
ja na cmentarzu :( czyściłam grób, był upał, więc nikogo nie było na cmentarzu, a ja miałam parcie na siku, a tutaj cały kiermasz r*******y, szmaty, butelki, płyny, nie chciałam tego zostawiac i jeszcze bałam się sama lecieć do lasu (cmentarz jest pod lasem)... więc się rozejrzałam, upewniłam, że jestem sama, kucnęłam za jakimś krzewem 2 m od mojego grobu i się wysikałam. wstyd mi. a ogólnie to sikałam już wszędzie, łącznie z własną klatką schodowa czy krzakami pod blokiem.

Gość gość
Pod rektoratem uczelni. Krzewy tam w ostatnich latach bardzo zgęstniały :)

Gość gość
chyba na krzesło... pojechaliśmy w góry do znajomych, dom był wykończony tylko w połowie i czynna tylko jedna łazienka na dole a sypialnie na górze, w nocy była awaria prądu w całej okolicy, nie mogłam znaleźć schodów na dół, po omacku szukałam tej niewykończonej łazienki z nadzieją że sie wysikam chociaż do brodzika i wymacałam coś do siedzenia z dziurą w środku, rano sie okazało że to dziurawe krzesło stało w kącie ;)

Gość gość
Jechałem kiedyś ostatnim autobusem po godzinie 22 do innego miasta, kurs miał trwać 1 godz i 15 min. Na autobus odprowadzili mnie koledzy prosto z pubu :D Jakieś 15 min przed końcem trasy myślałem, że rozsadzi mi pęcherz, a że autobus był pusty, siedząc z tyłu wyciągnąłem ukradkiem ptasiora i odlałem się na podłogę :D