Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wieczna_Kochanka

Czemu tak ciężko być szczęśliwym człowiekiem?

Polecane posty

Gość gość
nie wiem, ja nie pamietam szczerze mowiac

Gość gość Ktoś
Olac olałem ją już prawie rok temu!! Chciałem poznac jakąś wartościową kobietę ale jakoś jak do tej pory nie udało mi się. Przez ostatnie 9 miesięcy poznałem 3 kobiety 2 z dziecmi 1 samotną Lecz jak zwykle chodziło tylko o kasę. Niby to dla dziecka ale czasem będąc na spotkaniu czy nawet u nich w mieszkaniu widziałem że ciężko im nie jest. Warunki bardzo dobre. Nie jestem Idiotą i potrafię odroznic czy komuś jest ciężko czy lekko.

To rób selekcję od razu. Nikt nie chce spotykać się z taką "pijawką" :) Znajdą się jeszcze kobiety miłe i skromne, ale niestety większość leci na hajs. To jest smutne. Wartościowa kobieta nie patrzy w portfel a w serce.

Gość gość Ktoś
Wiem o tym Gdyż moja pierwsza miłośc właśnie taka była. Dla niej największą wartośc miał zawatrośc serca i charakter. Niestety zły los chciał inaczej.

* Gdy kochasz, jest Boże Narodzenie... Gdy milkniesz, słyszysz śpiew Aniołów... Gdy tęsknisz, niebo się przybliża... Gdy tworzysz, to pięknieje świat... Po ścieżce nadziei zejdź Panie, w Betlejem naszych serc. * Pięknego czasu Świąt Narodzenia MIŁOŚCI !

Gość gość
Zrzuć morświnie ze 100 kg, a od razu poczujesz się lepiej i będziesz szczęśliwa:classic_cool: