Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal44

Gdzie kupowaliście drzewka owocowe do swoich sadów?

Polecane posty

Gość michal44

Witam. Gdzie kupowaliście drzewka owocowe do swoich sadów? Macie jakieś sprawdzonego dostawcy? Kto gwarantuje dobre jakościowo drzewka?

Gość gość
ja u znajomego, handluje drzewkami.

Gość gość
jestem piekna kocham siebie i wszyscy mnie kochaja 333 www.youtube.com/watch?v=WKZKItSfrTw

Gość gość
hehe Ela :D

Gość marcinekss
Może spróbuj zamówić ze strony www.podkarpackiesady.pl . Mają dobre sadzonki, sprawdzone, zdrowe.

Gość gość
zamów na www.roksa.pl

Gość gość
ja kupowałam w www.drzewkawaleczek.pl . Mają naprawdę piękne drzewa, które jak się później okaząło miały przepiękne i bardzo dobre owoce, ale oczywiście wiele zalezy od pielęgnacji:)

Ja kupiłam drzewka w sklepie Ogród Marzeń na allegro i jestem bardzo zadowolona! Dostawa szybka, pod sam dom i bez uszkodzeń. I przede wszystkim w dobrej cenie. Naprawde polecam!

Gość zenerr
Sprawdź sobie ofertę firmy Daro Ogrody Zimowe prowadzonej przez Dariusza Rosłon (tel. 502 503 626). Bardzo wysoka jakość wykonanie. Firma zajmuje się przygotowaniem projektów, montuje konstrukcje aluminiowe oraz szklane, pomaga Klientom dobrać idealne rozwiązania. Działają w Warszawie, Piasecznie, Magdalence, Konstancinie i okolicach.

Gość gość
Reklama dźwignią handlu

Gość gość
A ja u wandy w mlynarzach i troche u chlopa na duzym rynku w ostrolece

Gość kaaas
Współpracuję od niecałego roku z http://flora-pama.eu przy zakupie roślin śródziemnomorskich do ogrodów moich klientów. Prowadzę firmę związaną z pielęgnacją i zakładaniem ogrodów. Akurat jest duże zainteresowanie roślinami śródziemnomorskimi, ale w Polsce brakuje dobrych szkółek, które znają się na rzeczy. Najważniejsze moim zdaniem jest to, że posiadają rośliny we wszystkich kolorach, żywych. Rośliny pięknie kwitną. No i borówka wysoka w świetnej cenie :) Mam u siebie i jestem bardzo zadowolony. Ogólnie sklep wysoko oceniany na Allegro. Znam firmę dość dobrze, bo często sprzedają mi rośliny bezpośrednio. Można samodzielnie wybrać sadzonkę w ich gospodarstwie.

Gość Dariuszkkkkzz
Taniej niż w markecie sadzonki roślin wielokwiatowych wyjdą ci w http://domisad.pl. W tamtym sezonie wybrałam u nich lilię grzywiastą. Sporo osób chwaliło ze względu na dość osobliwe kolory. Dobierzesz u nich dość egzotyczne odmiany roślin wieloletnich. Dobrze się przyjmują. Wyprzedaże coś na poziomie 40% nawet, więc się opłaca.

Gość gość
Zawodowo zajmuję się projektowaniem ogrodów praktycznie w całym kraju. Korzystam z sadzonek od www.domisad.pl . Rzadko zdarza się tak rozwinięta oferta i terminowe dostawy w idealnych warunkach. Nie przypominam sobie, aby jakaś roślina się nie przyjęła.

Gość gość
Żeby dobrze rosły warto używać sprawdzonych nawozów. My korzystamy z tych od Biostyma http://www.biostyma.pl/ Te nawozy są bardzo skuteczne, dzięki nim drzewka są zdrowe i dobrze owocują. Warto dobrze zadbać o swoje rośliny.

Gość gość
http://braciadebscy.pl/ - mają chyba najpiękniejsze rośliny, jakie widziałam kiedykolwiek! :) Szkółka prowadzona z pasją i głową, co widać już na pierwszy rzut oka- bardzo polecam!

Gość kwasny22

Jeśli drzewka owocowe to tylko w sklepie internetowym zGarden niksie ceny szybka wysyłka https://www.zgarden.pl/

Jeżeli szukacie największego wyboru sadzonek drzew i krzewów owocowych, to warto skorzystać z oferty sklepu internetowego drzewkaowocowe24 pl. Zdrowe sadzonki wielu gatunków jabłoni, gruszy, wiśni, malin, jeżyn, śliw, czereśni i wielu innych owoców z pewnością ubogacą nie tylko ogród, ale również dietę. Nie ma to jak smaczne i zdrowe owoce pochodzące z własnej uprawy 😄