Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sama w Wigilię

Polecane posty

Gość gość

Niestety wyszło tak, że Wigilię i święta spędzam sama. Mam 30 lat,jestem z łodzi. Może jest ktoś w podobnej sytuacji i nie chce spędzać sam dzisiejszego wieczoru?

Gość gość
też spędzę Święta sama. nie łam się nie ty jedna. pozdrawiam świątecznie :)

Gość gość
Poszukaj w interecie gdzie organizują wigilię. Ja pochodze z małego miasta i tutaj ksiądz organizuje wigilię dla wszystkich kto chciałby przyjść. z pewnością w łodzi jest więcej takich oraganizacyjnych wigilii dla osób samotnych. Wesołych Świąt!!!! mam nadzieję, że spędzosz je miło i ciepło

Gość gość
u nas w noclegowni awaria ogrzewania , więc ciepło nie będzie

Gość gość
Szukałam w @ "wigilii dla samotnych w lodzi", ale z tego co znalazłam wynika, że wszystkie łódzkie wigilie juz się odbyły. Cóż, idę kupić pierogi i łososia.

Gość gość
Kochana ja tak mam od 5 lat, mam 33 lata, trzymaj sie cieplo bede myslec o Tobie;)

Gość gość
a dlaczego jesteście same w tym dniu?

Gość gość
Popatrz na to z innej perspektyy.Wielu chciałoby być na twoim miejscu ,zamiast siedzieć w święta z poy******i teściami,lub inną skretyniałą rodzinką.Nie nakręcaj się tak ,jest fajny film,internet,książka.Trzeba umieć być sama ze sobą,jest wtedy całkiem fajnie.

Gość gość
jestem sam i się z tego cieszę. nie cierpie towarzystwa i tych fałszywych gadek i życzeń .. oraz nie daj losie tych obśliniań.

Gość gość
zycie jest cudowne i jestem bardzo piekna 333 www.youtube.com/watch?v=WKZKItSfrTw

Gość gość
k***isko i gada jakoś nie po ludzku

Gość gość
ja dlatego ze mam niezrownowaznona rodzinke i to tez bylo powodem ze nie zalozylam wlasnej, trauma na c aly lajf:)

Gość JasnowidzXXL
Od wielu lat spędzam Wigilie samotnie. Przyzwyczaiłam się. Lepiej w towarzystwie obcych ludzi w telewizorze, niż z nieszczerą rodziną.

Gość gość
nie p*****l albo uwazasz sie za niezrownowazona jak wlasna rodzinka i wtedy cie rozumiem albo sie od nich dystansujesz i wtedy nie tlumacz sie trauma a wylacznie wygoda

Gość gość
Tu autorka tematu :-) widzę, że jest nas więcej ;-) tym co przesyłają pozdrowienia - dziękuję i życzę wszystkim wesołych świąt. Ja swoje spędzam z telewizorem, śledziem, pierogami, łososiem i sałatka warzywna :-)

Gość gość
hehe ja tez z łodzi, ale mieszkałam też w innych miastach i czas powiedzieć otwarcie, ze chyba nigdzie tak jak tutaj nie zostały tak bardzo zniszczone tradycje i relacje między ludźmi, też będę dziś sama ponieważ otrzymałam telefon że sie już nie zmieszczę przy wigilijnym stole, źle obliczono liczbę gości..... dobre, co?

Gość gość
To ale mili gospodarze :( Nie wyobrażam sobie zaprosić kogoś na wigilię a potem zadzwonić, że jednak nie bo przy stole za mało miejsca. Tak mi się wydaje, że to musiał być tylko pretekst bo co za różnicę zrobi jedna osoba, zawsze można przecież trochę ścisnąć talerze no chyba, że to tacy perfekcjoniści, że muszą mieć symetrycznie. Współczuję ci.

Gość gość
Ja miałam wybór albo być sama albo siedzieć w pracy. Wybrałam pracę, tam sobie z innymi pracownikami robimy wigilię, będę udawać, że jestem wśród rodziny.