Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks w podstawówce. Co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość gość

małolaty juz w podstawówce uprawiają seks

Gość gość
Myślę, że to podchodzi pod pedofilię. Pamiętaj, że współżyjąc z pierwszą kobietą dostajesz błogosławieństwo Boże dla waszej pary i stajecie się jednym ciałem na wieki.

Gość gość
nikt z tym nic nie zrobi bo kobiety coraz młodsze coraz szybciej chcą to robić i to z jak największą liczbą osób i zwierząt. Niby dlaczego facet musi być starszy? oczywiście kwestie finansowe też się liczą.

Gość gość
Sorki za brak polskich literek ale tu ich nie mam. A co zlego w tym jak jakas mala dziewczynka chce sprobowac? Przeciez wiadomo ze nie ze starszym facetem, ale jesli ma byc milo to dlaczego ma odmawiac sobie przyjemnosci? Bo jest mniejsza i mlodsza to od razu gorsza?

Gość gość
seks w podstawówce to już dawno norma, ale za jakieś 5 lat zacznie się w przedszkolu, jest to zupełnie normalne zjawisko. Świat idzie naprzód pora się obudzić.

Gość gość
gość dziś Dokladnie kobieta niezaleznie od wieku ma prawo do seksu i nikt nie ma prawa jej tego zabraniac! Jesli jakas 10 latka chce uprawiac seks czy to oralny, analny czy inny to powinno sie jej to umozliwic a wrecz nauczyc wszystkiego o antykoncepcji.