Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tititu

Stringi

Polecane posty

Gość tititu

Kupilam sobie z moich zaoszczedzonych pieniedzy fajne stringi. Moje pierwsze. Niestety moja mama nie jest zachwycona, i nie pozwala mi ich nosic. Kto powiedzial, ze w wieku 14 lat nie moge nosic stringow?

Gość gość
Dziewczynko stringi w wieku 14 lat? Swiat oszalał. Załóż do tego pończochy, miniówke i chodź tak do szkoły. Ja uważam, że sznurek w d***e nazwany stringami jest poronionym pomysłem. Mam 26 lat i wole założyć zwykłe figi albo bokserki niż jakiekolwiek stringi. Mama dobrze robi nie dając ci ich zakładać.

Gość tititu
Co w tym zlego?. Przciez nie ganiam gola w stringach po ulicy. Chcialam sprobowac. Wiekszosc kolezanek z klasy nosi. Oczywiscie nie codziennie..

Gość gość
Jak bedzie chciala, to bedzie tak czy tak nosila. Przeciez mama nie bedzie codziennie kontrolowac, jakie majtki nosi. Nie widze w tym nic zlego.

Gość gość
Widzialem w lecie na plazy naturystow, jaka bielzne nastolatki nosza. Co druga miala stringi.

Gość gość
nastolatki na plaży nudystów w stringach coś Ci się pomyliło

Gość gość
Przeciez nie przychodza na plaze nago, tylko rozbieraja sie na plazy.

Gość gość
nie martw się później będzie zabraniał Ci zazdrosny chłopak póżniej mąż itd

Gość gość
Ja tez zaczelam nosic stringi, jak mialam ok 14-15 lat. Oczywiscie nie kazdego dnia. Do tego ogolilam sie na zero. Teraz mam 25 lat.

Gość gość
jakoś nie widzałem nastolatek na plaży nudystów

Gość gość
stringi najlepiej nosić po 70 tce

Gość mookka
Bardzo dużo nastolatek nosi stringi nie ma w tym nic szczególnego.

Gość gość
No przecież ginekolodzy muszą mieć co leczyć, te grzybice, nadkażenia, pleśniawki, bakterie coli z d**y wzięte. Noś stringi, daj zarabiać ! Farmacja też się cieszy !

Stringi są niewygodne :) Osobiście polecam fajne, przezroczyste albo koronkowe figi. Mam kilka modeli i uważam, że są fantastyczne. Warto kupować bieliznę lepszą, np. z Triumph, aczkolwiek Gortex też ma bardzo fajne majteczki.

Gość gość
O tak nastraszcie dziewczynę najlepiej wiecznym sądem albo armagedonem , upadkiem moralności itp

Gość gość
rzeczywiście niewygodne jak się ma zad jak kobyła

Gość gość
Ja w stringach nie chodzę. :-D Ale prawdziwa kobieta w stringach to jest to co tygrysy lubią naj. :-) Witaj kochanko :-) @

Gość gość
dlaczego Panie je lubicie badz nie?

Gość gość
Ja mam bardzo fajne z allinside.pl. Teraz jest ich dużo na przecenach ;) Łatwo coś wybrać :D

Gość gość
Chyba niczym nie poparte są teorie o chorobach wziętych z noszenia stringów. No chyba że jestem jakimś odmieńcem... Prawie zawsze noszę stringi i to od wielu lat i nigdy nie miałam żadnej grzybicy, czy innych dziadostw. Takie choroby biorą się od srodka, a nie z powodu fasonu bielizny. Jeszcze mogłabym się zgodzić, że sztuczna, nieprzewiewna bielizna może coś niedobrego tam zrobić... ale jeśli nosi się bawełnę i dba nalezycie o higienę, to nie ma to żadnego wpływu.

Gość gość
Teorie na temat noszenia stringów są równe ty o noszeniu biustonoszy . Wmawia się kobietom że opadnie im biust jeśli będa chodzić bez biustonosza. Super biust nie jest zasługą biustonosza tylko genów albo chirurga.

Gość gość
a jak wy Panie pieknie w nich wygladacie mniam mniam

Gość gość
Nie jestem zwolenniczka stringow. Nie sa wygodne.

Gość Kartonowe pudełko
Nici dentystycznej używam zgodnie z przeznaczeniem :P

Gość gość
Nie sa zbyt wygodne.

Gość gość
Straszenie grzybicami jest bez sensu, zresztą jak każde straszenie. Dla mnie w lecie stringi to standard, codzienność. Nie ze względu na znaczenie erotyczne ale praktyczne. Używam wyłącznie dobrej jakości, delikatnych, z reguły z paseczkiem i trójkątem z tyłu, a nie sznurkiem. Miękko się układają, nie urażają szczególnie delikatnego ciała w tych rejonach. Jeszcze jedno - stringi zawsze kupuję rozmiar większe niż pozostała noszona bielizna. Wtedy mają odpowiedni zapas w kroku i nie wpijają się w ciało. Czasem nie używam bielizny wcale - też raczej ze względów praktycznych choć nie tylko - to bardzo podniecające uczucie nie mieś nic pod sukienką na spacerze.