Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec na ostatnim planie

Polecane posty

Gość gość

Czy ojciec po narodzeniu dziecka ma pchać się na siłe do wizyt z noworodkiem w momencie gdy jest intruzem w domu matki dziecka? Czy czekać aż dziecko troche dorośnie by móc się z dzieckiem sam na sam widywać?

Gość SKB1
Jak dorośnie to będzie po ptakach!

Gość gość
a co na to matka dziecka? A wiesz jak się zająć noworodkiem?

Gość gość
ile razy w zyciu uprales spiochy i zmieniles pieluchy?

Gość gość
co to znaczy pchac się na siłę? tobie wolno? on ma takie samo prawo jak ty do dziecka, ma prawo i moralny obowiązek być przy dziecku od pierwszego dnia narodzin.

Uwielbiam takie wpisy. Przy dziecku ojciec być nie może, bo zły, niedobry i ogólnie kawał Sk......a ale jak kasę ma dać to już fajny jest. Ehh...

Gość gość
ma być przy dziecku. zabrać je czasem na spacer albo pomóc w karmieniu, kupić mega paczkę pieluch i karuzelę nad łóżeczko. dziecko przyzwyczai się do ojca od pierwszych dni życia, jak ojciec przyjdzie za rok to dziecko ucieknie od niego z krzykiem bo będzie dla niego obcym człowiekiem

Gość gość
Ale o czym wy mówicie? O jakiejs konkretnej sytuacji, kiedy rodzice nie są razem? Jeśli nie, to dlaczego ojciec ma PRZYCHODZIC do dziecka? Przecież jest z nim od pierwszego dnia życia... Nie rozumiem też tej idei pomagania przy dziecku. Jakiego pomagania? poza kp zajmujemy się nim w takim samym stopniu.

Gość gość
nie skad niech stary usiendzie se i poczeka az bachorek nauczy sie chodzic, rozrozniac kierunki i sam przyjdzie zeby mu powiedziec ze on chromoli takie ojcostwo :D

Gość Autorrrrgość
Chodzi o to ze rodzina ex i sama ex nie chca mnie tam czują do mnie nienawiść i jestem niechcianym gosciem, poprostu wiem ze jak wezme dziecko na rece to bedą tylko czekać az oddam i wyjde... Ta ex jest piękną kobietą przed którą przyszłość, a ja jestem zerem ona pięknie ubrana ja w podartych ubraniach i butach, teraz juz bezdomnym... Bo wszystko poświeciłem żeby dawać jej w okresie ciąży, poświeciłem swoje życie dla ich życia, a na koniec dostałem kopa...

Gość gość
wez sie jeszcze nad soba troche porozczulaj to dobrze robi zwlaszcza jak sie ktos chce usprawiedliwic przed samym soba? nawiasem mowiac jakie wszystko? plemniki z jednego wytrysku?

Gość Autorrgość
Wszystko czyli całą kase wysyłałem jej a sam jem suchy chleb, teraz straciłem mieszkanie bo ona potrzebowała pieniedzy, dawałem bo taka moja rola ale przez to jestem wrakiem człowieka, nie chodzi o to, tylko czy jako bezdomny i biedach, pchac się do ułożonych ludzi by widziec się dzieckiem czy poprostu są sytuacje w których lepiej poprostu wysyłać pieniądze i zeby dziecko nie znało takiego ojca