Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który aparat najlepszy z tych czterech, jadę kupić !

Polecane posty

Gość gość

mediaexpert.pl/lustrzanki-cyfrowe/aparat-cyfrowy-canon-eos-1200d-18-55iiidc,id-220066 mediaexpert.pl/aparaty-z-wymienna-optyka-bezlustrowce-/aparat-samsung-nx-3000-brazowy,id-230155 mediaexpert.pl/aparaty-kompaktowe/aparat-cyfrowy-sony-dsc-hx300,id-13053 mediaexpert.pl/aparaty-kompaktowe/aparat-cyfrowy-nikon-coolpix-s9700-czarny,id-219592

Gość gość
zależy do czego po co ci wymienna optyka, jeśli nie będziesz jej wymieniać? będziesz? będziesz rozbudowywać osprzęt?

Gość gość
pewnie bedziesz robic zdjecia u cioci na imieninach to kup sobie np sony hx50 . Wystarczy :classic_cool:

Gość gość
nie, jetsem amatorką, ważne dla mnie są piękne, wyraziste zjdęcia, żebym wychodizła tak samo jak wygladam, a nie wygładzona czy coś

Gość gość
jeśli nie będziesz się bawić w rozbudowę osprzętu nie będziesz kupować obiektywów ale chcesz mieć dużo możliwości i wszystko w jednym to te kompakty z dużym zoomem są sensowne mam sony dsc hx 400v i to jest dla amatora bez wielkich ambicji WYSTARCZAJĄCE trochę niższa półka, też będzie ok! ale musisz mieć kryteria dla mnie zabawa dużym zoomem jest ekscytująca :D

Gość gość
"""nie, jetsem amatorką, ważne dla mnie są piękne, wyraziste zjdęcia, żebym wychodizła tak samo jak wygladam, a nie wygładzona czy coś """ lustrzanka tego nie gwarantuje. Z moich obserwacji totalni amatorzy robia lepsze zdjecia tanim aparacikiem niz wypasionymi :D

Gość gość
są to słuszne obserwacje :D

Gość gość
jesli to ma byc drugi aparat to kupuj lustrzanke. Jak podstawowy to wybij sobie to z głowy. To ma byc praktyczne, poreczne , do noszenia a nie do podziwiania wypasionego wygladu w domu. lepiej dobrego kompakta kupic. Chyba ze bedziesz robic jakies nocne zdjecia i tym podobne bzdury.

Gość gość
Jeśli szukasz sprzętu fotograficznego to polecam ci tę stronkę eltec.pl/AKCESORIA-FOTOGRAFICZNE1/ - ja kupuję tutaj dużo rzeczy :)

Gość Alca111
Z tego co podałeś to każdy aparat będzie najlepszy do czego innego. Jeśli ktoś chce mieć coś by uwiecznić wakacje to nie potrzebna jest lustrzanka, bo to tak jak plewić ogródek koparką. By mieć lustro - musisz się interesować fotografią i rozwijać się w tej dziedzinie. Automat z wymienną to dla takich co chcą mieć bardzo dobre zdjęcia i chce im się zmieniać obiektywy jeśli coś zwiedzają. Kompakt dla amatorów chcących tylko coś uwiecznić na pamiątkę

Gość gość
To są aparaty z różnych całkowicie zastosowań. Poczytaj o tych aparat i skonfrontuj ze swoimi zamiarami co do fotografowania. A jak już będziesz wiedzieć co, to wejdź na dziobacz.pl Załatwią Ci dużo niższą cenę niż w sklepie do którego są linki