Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez wigilii

mój mąż śpi pijany....

Polecane posty

Gość bez wigilii

Mój mąż wczoraj poszedł przynieść zakupy z auta i wrócił o 5 rano.... pijany ! Teraz śpi. Zepsuł wigilię mi i synowi, dobrze, że ma dopiero 1.5 roku i nie będzie nic pamiętał. Aha i nie, nie jesteśmy patologią, wręcz przeciwnie. Tak mi smutno.

Gość bez wigilii
jest i dobra strona tego, przynajmniej dziś mam wolne od wp*****lu od niego. chociaż nic nie jest pewne ...

Gość gośmercedes
Tez zaraz sie napije i tak nie ma z kim gadac he

Gość gość Ktoś
A skąd jesteś Autorki postu?? Może wpadła byś do nas na Wigilię ??

Gość gość
drugi post to podszyw. Wiecie co, zdarzają mu się takie wpadki, od czasu do czasu. Ale na wigilię??? Najwięksi alkoholicy są chyba trzeźwi w ten dzień. Jestem z podkarpacia

Gość bez wigilii
to prawda , że nam się układa ostatnio , mój mąż pragnie seksu analnego ja zdecydowanie się temu sprzeciwiam , powstała przemoc domowa bije mnie. ale w taki dzień mógł już sobie darować

Gość gość Ktoś
X Antryga Robisz sobie żarty w takim dniu i w takiej chwili??

Gość gość
Podejrzewam, że mąż wypił sobie w aucie kupione na więta piwo i pewnie smaka dostał i skończyło się w barze, dlatego przyszedł nad ranem.

Gość Orion83
Pewnie w robocie nie halo. Alkohol służy rozładowaniu stresu. Pogadaj z nim i niech znajdzie jakieś hobby bo picie to droga donikąd

Gość bez wigilii
Ktoś się podszywa, nie chciał analu, nie bije mnie. On lub się napić, lubi alkohol. I tyle w temacie. Tak sobie myślę, że jakby syn był większy, jakby to pamiętał, jakie on by miał wspomnienia kiedyś? Przykre to jest bardzo. Pogadam z nim jak wstanie, ale ja już wiem co powie.,

Gość gość Ktoś
Nie można nikogo zmuszac do seksu jak ktoś nie ma na to ochoty. A tym bardziej do analnego seksu. Autorko ale zanim się pobraliście. Nigdy nie proponował ci takiego seksu?? Sam też nie lubię takiego seksu. Bo jest to jak dla mnie sek niemoralny i niegodny człowieka.

Gość gość
i tak już święta mam stracone przez niego. będzie mi mówił , że mu życie zniszczyłam i ze trzeba było się wyskrobać, a nie go na dziecko brać ech....

Gość bez wigilii
to był podszyw z tym seksem. Nic o seksie nie pisałam. Spieprzył nam Wigilię i tyle.

Gość gość Ktoś
Przykre jest to że w takim dni jak dzisiejszy kolację spędzisz sama. Co prawda może wstanie do 16 czy 18 kiedy zasiadamy do wigilijnego stołu. Lecz nie będzie to już taka kolacja o jakiej marzyłaś. Gdybyś mieszkała na Śląsku To zaprosił bym was do nas. Może wówczas twój mąż nabrał by rozumu budząc się sam pistym mieszkaniu.

Gość bez wigilii
chciałabym żeby był sam. Jesteśmy zaproszeni do teściowej, ale mam już taki humor zepsuty, że nawet nastroju nie mam, żeby tam jechać. Zresztą już wiem co by powiedziała, jakbym przyjechala bez ej synalka.

Gość gość
mój maż w każdą wigilię jest pijany od samego rana bo jak słyszy wrzaski i pretensje teściowej /swojej matki/ to woli sie nawalić i udawać że jest ok, ja znów biorę piguły na uspokojenie w ten dzień żeby teściowej nie zabić i taką mamy święta co roku, właściwie to już po mnie spływa :)

Gość bez wigilii
po mnie nie spływa, bo to pierwsza taka wigilia. Płakać mi się chce, jak sobie pomyśle jak niektórzy spędzają ten dzień- WYJĄTKOWO.

Gość gość
Skoro spędzasz wigilię sama to co ci szkodzi dać tu foto krocza? Nie czułabyś się taka samotna wiedząc że ktoś chce cię zapiąć w pochwę i od/byt :-)

Autorko, a mozesz pojechac do innej swojej rodziny? Do znajomych, przyjaciół? Nie rób sobie tego i dziecku, bys siedziała w Wigilię i pijakiem. Zostaw go, niech spi, i idź między ludzi. A po Nowym Roku zastanów się nad rozwodem, pracą, rozpoczęciem zycia na nowo. Masz syna, jestes za niego odpowiedzialna, zrób wszystko i jeszcze więcej, by odmienic swoje zycie. Nie poddawaj się, przytulam Cię.

Gość gość
a moj tez sobie smacznie spi a ja z*********m od rana w kuchni a spi dlatego ,ze gral do 8 rano na kompie :O juz mnie wykanczaja te jego nocne gry k***a

Gość bez wigilii
głupio mi się tak do kogos wpraszać. zresztą co powiem, że mój mąż śpi pijany? wstyd mi :(

Gość gość
było d***** przed alkoholikiem nóg nie rozkładać i jeszcze bachora nie płodzić by miał tatulka=patologię

Gość bez wigilii
na weselu za domem weselnym ciepla noc trochę alkoholu i mnie ... poniosło i wpadłam i się pobraliśmy. kompletnie go nie znałam

Gość gość
Polecam sie pomodlic wszystkim bo to swirto JEZUSA nie zostawiajcie go samego bedzie mu smutno ze zepsuliscie mu swieta

Gość gość
Masz racje bo to jego urodziny trz polecam

Szatan nienawidzi Wcielenia, nienawidzi Bozego Narodzenia ! cytuje ks’Piotr Glas. A co za tym idzie , nienawidzi Eucharystii, ktora jest Wcieleniem Chrystusa, nienawidzi tych, ktorzy godnie przyjmuja Komunie Swieta , bo staja sie nosicielami Boga , bedac jakby Jego kolejnym Wcieleniem ! Idac dalej , nienawidzi Kaplanow , ktorzy sa in persona Christi , jakze wazne Wcielenie! Im wieksze zjednoczenie z Chrystusem , tym wieksza nienawisc i znak sprzeciwu ze strony szatana i Jego slug ! Tym wieksze i perfidniejsze przesladowanie !

Gość bez wigilii
a podszywajcie się. Mi do śmiechu nie jest. przepłakać wigilię- nikomu nie życzę :(