Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wigilia a mój mąż poszedł na piwo z kolegami i wrócił pijany

Polecane posty

Gość gość

zatacza sie a zaraz goscie ! Boże chryste ;( dziec***atrzą , maz nie jest pijakiem jest czlowiekiem na stanowisku a tu takie cos co robic

Gość gość
Teraz to juz nic nie zrobisz. Obroc to wszytko w zart. Raz w roku mu sie nalezy. Wesolych swiat!

Gość gość
Połóż go spac, lepiej zeby przespał wigilie jak zrobił z siebie świnie przy stole !

Gość gość
zimny prysznic obudzi dziada

Gość QueenB
Zrób mu mocną kawę (wręcz szatańską),głowę pod prysznic wsadź. I opieprz go jak już wytrzeźwieje i gości nie będzie. Wszystkiego dobrego i głowa do góry!

Gość gość
Miałam któregoś roku takiego sylwestra-mąż na koniec pracy wypił z kolegami i koleżankami szampana, trochę więcej niż powinien, bo akurat nie był samochodem... wrócił dobrze wstawiony a tu już dzwonią po nas żeby szybciej, bo impreza się zaczyna /spędzaliśmy ten wieczór u kuzynów niedaleko/. Zrobiłam mu mocną kawę, do tego wcisnęłam chyba ze 2 cytryny, pod prysznic chłodny i jakoś w miarę wyglądał. Też nie jest pijakiem a szampan był z tych, na które na co dzień nas nie stać... może dlatego tak mu do głowy uderzył ;-) Spróbuj go jakoś reanimować, w sumie wigilia nie trwa długo, jakoś wytrzyma ;-)