Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypada sprzedać pierścionek od byłego

Polecane posty

Gość gość

? rozstalam sie z nim rok temu mam na niego wszystkie papiery i pudełka

Gość gość
Pierścionek to wypadało oddać byłemu w chwili rozstania. Chyba że nie oddałaś mu go dlatego że uznałaś że ten pierścionek to zapłata za to że dawałaś mu dopy. Tak - możesz sprzedać. Wartość pierścionka w złotówkach podziel przez ilość numerków z byłym (lody też wliczaj). Otrzymany wynik pokaże ile jesteś warta.

Gość gość
Ja pierscionek oddalam bylemu narzeczonemu. Co prawda po 4 miesiacach ale to dlatego ze dalam nam czas zeby to wszystko opadlo. Te emocje negatywne, zale, i zeby nie bylo prob powrotu. Ale oddalam bo nie wyobrazam sobie trzymac go w domu, wyrzucic lub sprzedac. Niech se go sprzedal i niech mial. Nic mi do tego. Nie moja kasa to byla. A razem nie jestesmy. Nie chcialam zeby to byla zaplata za te wspolne lata co przezylismy.TishAddams

Gość gość
Mój nie chciał pierscionka , co miałam zrobic ? Dałam go w komis i kase przepuściłam na spa :)

ja także mam pierścionek po byłym i tak już został u mnie. Sprzedać? trochę szkoda bo to jednak jakieś wspomnienia. Jeśli kiedyś będę mieć córkę sprezentuję go jej