Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce mi się żyć

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i nie chce mi się żyć bo nikt nigdy mnie nie pokocha, nie przytuli, nie powie że jestem dla niego ważna. Od czasu kiedy byłam nastolatką wyśmiewano mój wygląd - mam 190 cm wzrostu i końską wielką twarz. Nigdy nie spotkałam nikogo komu bym się chociaż podobała. Na co mi to życie, co z tego że będę mieć dobre studia, pracę jak codziennie będe wracać do pustego domu i z zazdrością patrzeć na zdjęcia koleżanek z małymi dziećmi, z mężem i im zazdrościć ? Ja nigdy tego nie będe miała, mogę mieć wiele rzeczy ale nikogo nie zmuszę do miłości. Pomóżcie bo siedzę i płaczę od kiedy sobię uświadomiłam że nie mam szans na miłość.

Gość gość
właśnie jest wigilia i płakać mi się chce gdy patrzę na te wszystkie rodzinny - to wyć mi się chcę bo ja tego nigdy nie będe miała

Gość gość
swiateczny dolek cie dopadl Kochana?

Gość gość
to nie wina twojego wyglądu tylko psychiki nikt cię nie chce bo jesteś psychiczna idź na terapie i się wylecz dopiero potem bierz się za miłość

Gość gość
nie mam taki od paru miesięcy kiedy to sobie uświadomiłam, parę spotkanych osób, przypadkiem usłyszanych opinii na temat wyglądu i uświadomiłam sobie że całe życię będe samotna i nie będe mieć rodzinny nie mogę się z tym pogodzić

Gość gość
"190 cm wzrostu i końską wielką twarz" :D:D:D:D:D:D Tu nie pomoże psychoterapia tylko dobry chirurg plastyczny to może coś z końską mordą zrobi , ale jakiś rewelacji to bym się nie spodziewał :classic_cool:

Gość gość
ze wzrostem nic sie nie zrobi a na końską twarz też nic nie pomoże to nie jest nos ablo odstające uszy - wszystkiego chirurg nie zoperuje

Gość gość
Dopisz jeszcze ,że masz małe cycki i płaskie i obwisłe dupsko .

Gość gość
nie mam dość spoko ciało, nie mam nadwagi ale mam taką twarz która absolutnie każdego odstrasza + wzrost 190 cm wyglądam jak taki brzydki chłop to nie są kompleksy 13 latki - ja po prostu wiem jak wyglądam i wiem że nie mam szans na spotkanie kogoś bo faceci dosłownie uciekają jak mnie widzą

Gość gość
Jak masz za długą twarz to moźesz skrócić brodę cena nie jest zbyt wysoka.

Gość gość
Zawsze można założyć Ci papierową torbę na łeb albo stukać od tylca to przecież twarzy nie widać .

Gość gość
19:00 jesteś prostakiem.

Gość gość
Nie prostakiem a realistą :classic_cool:

Gość gość
poważnie może ktoś napisze : nie obetne sobie nóg ani nie wytnę części czaszki jak się pogodzić z samotnością gdy się bardzo pragnie mieć męża, rodzinnę?

Gość gość
"nie mam dość spoko ciało, nie mam nadwagi ale mam taką twarz która absolutnie każdego odstrasza + wzrost 190 cm wyglądam jak taki brzydki chłop" Nie jak brzydki chłop tylko jak typowa feministka i lesbijka :D

Gość gość
a propo 19:00 czytaj trochę : dziewczyna nie chce żeby ją ktoś przeleciał, chce mieć miłość, męża, rodzinnę i wg niej wygląda aż tak ohydnie że wie że nikogo nie spotka i ją to dołuję

Gość gość
O tej brodzie poszałam powaźnie czasami jakiś drobiazg sprawi źe twarz wydaje się ładniejsza.

Gość gość
A jestes jeszcze dziewicą ? Jeśli tak to przegrałaś życie z kredensem :classic_cool: bo to oznacza ,że szans na męża to raczej nie masz jeśli do tej pory nikt Cie nie chciał .

Gość gość
broda jest ok raczej chodzi o górę i środek twarzy - kości czaszki sobie raczej nie przestawię wiesz po prostu zdarzają się dziewczyny bardzo nieatrakcyjne i nic z tym nie zrobisz ( tak mniej wiecej 1 na tysiąc jest tą bez szans na związek), większość kobiet jest przeciętnych i są w stanie się komuś spodobać i trafiło się mi - nie umiem się z tym pogodzić.

Gość gość
19:12 ty to umiesz podczymać na duchu po twojej rozmowie moźna się tylko powiesić.

Gość gość
Uwaźam źe powinnaś zgłosić się do chirurga szczękowego myśle ze może ci pomóc W Warszawie dobry jest Konrad Walerzak. Naprawdę wiem źe mam racje.

Gość gość
Każdy facet chce mieć żonę za którą by się inni oglądali . Za Tobą z pewnością się oglądają . Sęk w tym ,że nie z powodu urody :D

Gość gość
Ja w kaźdym ja .razie bym spróbowała chirurgia estetyczna czyni cuda

Gość gość
19:23 tylko pusty facet chce źeby się za jego dziewczyną oglądali inni.

Gość gość
Idealny profil kandydata na Twojego faceta : 1. Bezrobotny 2. Po rozwodzie 3. Wiek 40 + Myśle ,że taki się Tobą zainteresuje . Chyba :classic_cool:

Gość gość
po waszych radach to naprawdę iść sie powiesić ja wiem że nikogo sensownego nie spotkam - nie planuję też wziąść ślubu z ślepym 70 latkiem pytam jak sie pogodzić z tym że będe samotna ? jak sobie zorganizować życie żebym nie czuła tak bardzo tego braku?

Gość TajemniczyPppPp
Dbasz o siebie? No wiesz - higiena, czy pachniesz ładnie, czy parchem nie zarastasz? Cyc jest? Za tyłek można złapać? Piczka ciasna i zadbana? Ja bym z chęcią taką pokochał. A w łóżku nie jesteś kłoda? Odpisz.

Gość gość
Przecież ona się jeszcze nie ****ała :D

Gość gość
Wcale nie musisz zostać sama. Prawdą jest źe masz nietypowy wzrost ale są męźczyźni którzy teź mają wzrost ponad norme. Problem jest tylko taki jak go poznać. Kiedyś słyszałam źe organizowane są zjazdy ludzi wysokich nie wiem moźe są jakieś kluby ludzi wysokich. Jeśli chodzi o chirurga szczękowego to uwaźam ze powinnaś chociasz na wizytę pójść.

Gość gość
Nie słyszałam o zjeździe ludzi brzydkich i wysokich .