Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do ludzi w związkach

Polecane posty

Gość gość

Czy mimo to, że macie swoją drugą połówkę i jesteście szczęśliwi to czy zdarza się wam mieć fantazje seksualne z inną osobą? Ja mam swojego ukochanego faceta i nie narzekam jeśli chodzi o sprawy seksualne, ale czasami jak poznaję jakiegoś przystojnego faceta to od razu wyobrażam sobie jakby to było z nim w łóżku. Widzę mnie i jego nagich w różnych pozycjach... Wy też tak macie?

Gość gość
rzecz normalna.

Gość gość
moja droga, kiedy kocham się z moim facetem ,tak często wyobrażam sobie innych mężczyzn, że czasami po otwarciu oczu jestem szczerze zdziwiona, że to michał:-O

Gość the soul of truth is back
Dla mnie to nie jest normalne. To pewnego rodzaju zdrada. Gdy jest się z kimś, to tylko ta osoba może być w centrum naszego życia jak i przedmiotem naszych fantazji. Zresztą, jasli jest mi dobrze z partnerem i niczego mi nie brakuje to pocóż szukac takich fantazji i oddawać sie takim wyobrażeniom? Najwidoczniej, może podswiadomie czegoś Ci jednak brakuje ...

Gość gość
Nie sądze by mi czegoś brakowało. Jestem w pełni spełniona w tej kwestii. Czasami tak mimowolnie pojawiają mi się te obrazki seksu z innym facetem w głowie...

Gość gość
Absolutnie nie ,ja mam idealnego faceta, jest arabem, mega przystojny, wielu kobietom sie podoba, podrywaja go to one pewnie by chcialy z nim, ale mialam szczescie ze wybral mnie, jestem mega szczesliwa, wow

Gość mth
Skoro takie myśli pojawiają sie mimowolnie to sama widzisz że to kwestia podświadomości, i niewykluczone że podpowia Ci ze może jednak czegos Ci brakuje albo ten związek może to nie jest czyms czego naprawde chcesz

Gość gość
Kochasz go i jesteś przekonana że reszte swojego życia chcesz się budzić u jego boku?

Gość gość
Sama już nie wiem :( muszę to przemyśleć i na spokojnie pogadać z chłopakiem