Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafał z Warszawy

Zapłodniłem panią z Ukrainy od lat pomagajacą nam w domu :(

Polecane posty

Gość aaaagość
Wrzuć sobie na luz. Kobietka zabawiła się Tobą jak fajnym, młodym ciasteczkiem. Chciała tego- ty też. Dziecko ktore urodziła jest może TWOJE, może nie. Wróciła do swojej rodziny, która jej potrzebuje i jest dla niej wszystkim. Gdyby chciała związać się z Tobą odezwałaby się...... ale tego nie zrobi. Jest w swoim kraju w ktorym się urodziła i wychowała a tutaj u nas jest kim człowiekiem drugiej kategori. Daj jej spokój i i niemąć Wam w głowacch. Powodzenia

Gość gość
Autorze poczytaj sobie na forum ile tu jest samotnych kobiet, możesz nawet wybierac w nieszczęśliwych mężatkach, widze ze gustujesz w seksownych mamuśkach,czyli lubisz milf. Twoja psychoza cie ogranicza, wydaje ci sie ze żadna cie nie zechce, sam sobie krzywdę robisz. Chcesz mieć powodzenie u kobiet? Musisz mieć więcej pewności siebie bo tym się zdobywa kobiete. Zapewniam cie ze kobiet dobrych w łózku nie brakuje. To ty sobie wmówiles ze tamta jest jedyna i wyjątkowa.

Gość Rafał z Warszawy
Nie wiem. Ani razu nie zwróciła mi uwagi na prezerwatywę. Mocno uciskała mnie nogami. Nie wiem

Gość gość
ja pierdziele jesteś maminsynkiem który nie umie znaleźć sobie kobiety tylko brać się za jakąś starą rapszle i te prostytutki młody facet a obleśny tylko myśli o ******iu

Gość gość
Wiem, że pytanie troche nie na miejscu, ale jak to jest współżyć z seksowną 40letnią mamuśką? Jakie są doznania? Czy ich ciała są miłe w dotyku, zwłaszcza w miejscach takich jak krocze czy piersi? Wybaczcie, ale mnie to bardzo ciekawi :)

Gość Rafal z Warszawy
Mi bylo wspaniale. Tak namietnej kochanki nigdy jeszcze nie mialem. Jak napisalem wczesniej - gdy jej dobrze wspaniale uciska nogami, czulem tez jej wewnetrzne skurcze w pochwie. Dosiadala mnie rownie intensywnie. Niczym rasowa klacz. Czulem sie wspaniale potem doskonale spalem. Jesli nie zostanie ze mna to na pewno bedzie zawsze wmojej pamieci.

Gość gośćzokolicy
Może się nie zakochałeś ale się zadużyłeś a dziecko na 50% jest twoje lub nie

Gość gość
stara bab jest stara babą mimo ze w ubraniu moze i wygladac dobrze gdzie jej tam do mlodego ciałka pachnacego ! po drugie baba po 40 juz smierdzi - no moze przesadzam , ale brzydko pachnie tem na dole nie to co taka np 18 ale są rozne zboczenia facetów jedni sa pedofilami , inni tranwestytami ,a inni chca stare babska dupczyc .

Gość gość
jednak rozumiem ciekawość ! ale też sa młode chetne i to cała masa

Gość gość
nie przesadzajcie, 40 lat, to nie koniec swiata, stara to jes kobieta po 60-tce

Gość gość
Już masz syfa