Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety to egoistki chcą by facet na nie zarabiał,podnosił status życia

Polecane posty

Gość gość

a nie chcą się godzić na zdradę faceta !!!!!!!!!!!!!!!! Facet musi zapewnić -samochód -mieszkanie -prace i płynące z tego pieniądze -zapewnia atrakcje i rozrywkę -jest odpowiedzialny , zaradny i ogarnięty -doświadczony seksualnie -przebojowość w towarzystwie -pewność siebie -umiejętność poderwania -umiejętność obrony i bicia się -super ciałko (żadne tam chude czy cos) -urodę często przewyższającą tą kobiecą-bo rzadko się zdarza żeby kobieta brała faceta brzydszego od siebie kobieta musi być cnotliwa i wierna,bo inaczej będzie dziffka a facet ma prawo do zdrady i tyle !!! a jak uważacie ze jest inaczej to jesteście zwykle egoistki

Gość gość
kabel czemu z gościa piszesz?:-D

Gość gość
Ja pier****, nawet w święta takie debilizmy wypisujecie ? Nie możecie p*****ać i tworzycie do tego ideologię..

Gość gość
wy tworzycie ideologie do sponsoringu

Gość gość
czyli egoistki co chcą beztroski i wiecznego dzieciństwa

Gość gość
Dlaczego nie, skoro faceci to jelenie co sie tak daja wykorzystywac

Gość gość
Tą wyżej nikt nie chce dymać więc nie wiem skąd ona ma takie doswiadczenia.

Gość gość
może i takie są. ja potrafię sama na siebie zarobić, nie oczekuję od nikogo, że mi "podniesie";)mam własny samochód, mieszkanie, zarabiam dobrze, potrafię sobie zapewnić rozrywkę, jakiej taki przeciętniak jak ty nie byłby mi w stanie zapewnić (wycieczki zagraniczne, jeździectwo, narty), jestem zaradna, rozgarnięta, "ogarnięta" :D, może niezbyt doświadczona seksualnie bo trwam przy mężu 3 lata, jestem pewna siebie i tego co robię , mówię, jak postępuję, aaaa i mąż jest ode mnie nieco brzydszy. no, ale to oczywiste w/g twojego przepisu, choć rzadkie :D mąż mnie nie zdradza, ale to dla ciebie za trudne bo masz swoje zatwardziałe myślenie i nic i nikt tego nie zmieni. reasumując mam gdzieś takiego gościa jak ty, autorze z jego wszystkimi przekonaniami odnośnie ogółu kobiet na tym globie! :P

Gość gość
ta a mąż na pewno bogatszy

Gość gość
17.59 same bogaczki na tej kafe

Gość gość
gość dziś Tą wyżej nikt nie chce dymać więc nie wiem skąd ona ma takie doswiadczenia. x dymac to mozesz dziwke jak jej zaplacisz