Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne Święta

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat, nie mam dziewczyny, rodzice juz nie zyją. Samotnosc jest dobijajaca w takich chwilach

Gość gość
Nie chciałabym ciebie urazić pytaniem ale masz moźe psa. Pytam bo mówią że pies to najlepszy przyjaciel człowieka.

Gość gość
nie nie mam psa. był u mnie kilka miesięcy ale uciekł.

Gość gość
juz sie podszywy zaczynają Mam niby jakąs dalszą rodzinę ale nie czuje z nimi takiej więzi

Gość gość
Jestem kobietą i zawsze uwaźałam że mężczyźni w tych sprawach damsko męskich mają lepiej tym bardziej że kobiet jest więcej.

Gość gość
ale ja jestem niski i otyły. pracę mam kiepską zbijam palety za 1500 zł miesięcznie. i mam żółtą pościel od wytrysków nawet w pralni odmówili przyjęcia mi jej bo stwierdzili , że nie da się jej doprać

Gość gość
Niski to znaczy ile masz wzrostu na nadwagę polecam trochę siłowni a prześcieradlo sam możesz wypierać.

Gość gość
mam 166 cm i ważę 74 kg a prześcieradło próbowałem nawet wygotować ale tak zażółcone , że nadal są plamy takie zaschnięte

Gość autor tematu06073
podszywy prosze juz spac bo późno gość dziś kobiet jest wiecej ale tylko ogółem w naszym przedziale wiekowym kobiet wcale nie jest wiecej

Gość gość
Prześcieradło kup sobie nowe. Rzeczywiscie jesteś niski ale znam chłopców którzy o takim wzroście radzą sobie w źyciu poza tym nie masz jakieś duźej nadwagi. Uwaźam źe gdy zaczniesz chodzić na siłownie i wyrobisz sobie mięśnie ramion bedziesz wyglądał bardziej męsko. Jest duźo dziewcząt bardzo niskich odpowiednich do twojego wzrostu.