Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka dostała furby boom

Polecane posty

Gość gość

Córeczka od chrzestnego dostała dzis furby boom. Widzialam reklame tej zabawki w tv, ale nigdy nie patrzylam na cene. Dzis po wigilii z ciekawosci zobaczylam i chycilam sie za glowe. 250 zl?!?! Jak moglabym sie odwdzieczyc chrzestnemu? Nie ma on dzieci, ma narzeczoną. Ja na razie nie pracuje i zyjemy z pensji męza. Co moglabym mu kupic w ramach odwdzięczenia się? Dodam, że mała jest zachwycona i jest to jej ulubiona zabawka, zobaczymy jak długo. ;)

Gość gość
to prezent jest nie musisz się odwdzięczać

Gość gość
Ja wiem, ale trochę tak głupio, oni też nie są jakoś bogaci, jego narzeczona studiuje, on sam po studiach dopiero. Może cjociaz winko?

Gość gość
Zrób mu laskę!

Gość gość
głupia jesteś jak by kasy nie mieli to by tak drogiego prezętu nie kupowali

Gość gość
Ty chyba glupia jestes. Dzieciak został ferby od chrzestnego a ta winkiem jakies podziękowania. Ja bym cie wysmial

Gość gość
a moja corka 6 lat dostala od mojego kuzyna czyli dlaniej wujka- tableta za 600zł. a ja jego dzieciom a ma 2 kupilam skromne prezenty po 30złna glowe. ale wstyd.

Gość gość
miło z ich strony że kupili coś co sprawia dziecku radość. te furby to chyba teraz modne.

Gość gość
no ja nie mogę stary odgrzewany kotlet jak chodziłam do przedszkola to było modne :O miałam różowego

brzydkie te furby, do niczego niepodobne, na szczęście nie miałam :O jak za taką kupę można dać 250zł? za darmo bym nie wzięła

Gość gość
czemu odnawiasz stare tematy pantero?

Gość gość
Ale problemy... Prezent to prezent. Ja nie kupuję prezentów czy to za 30zł czy za 300zł z myślą, że ktoś ma mi to jakoś zwrócić... A jak ktoś myśli, że kupi mi coś za setki zł i mam mu część jakoś zwrócić czy się odwdzięczyć to chyba jest coś nie halo.