Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Warszawka

Polecane posty

Gość gość
I myslisz, ze z pracy kelnera sie usamodzielnisz? :D Nawet w uk jest to niemozliwe, bo bieda przygniata.

Gość Marzycielka2
Z moją matmą to jest tak że jak mi się nie chciało to miałam same trójki lub pały w szkole ale jak poszłam do nowej budy i trzeba było pokazać fason to miałam same piątki Więc w sumie to nie wiem Dyrektor mojego liceum był matematykiem i on mi powiedział że, jestem jedną z najlepszych uczennic w jego szkole, ale gdyby to usłyszała moja matematyczka z podstawówki, to padła by na zawał serca!:D

Gość gość
no jak myslisz o tym z ktorym teraz jestes, to powodzenia :)

Gość gość
a chuj mnie to obchodzi ten p********y alfons, ja bym mu naplul w twarz, bo sie niczego nie dorobil a zgrywa kozaka :). Bill Gates sie dorobil, a nei jakis smiec co ma auto za 50k zl :)

Gość Hrabia Valcutascu
no i facet ma podejscie prawidlowe po co utrzymywac pasozyta? seksik mily dla obu stron wiec darmowy. a jak nie mily to zawsze sie taka znajdzie dla ktorej jest mily. tylko totalne jelenie i losie utrzymuja baby.

Gość gość
i tak cie przerznie :)

Gość gość
Jak nie odpisuje to znaczy że rodzinie czas poświęca i dla faceta najważniejsza zawsze rodzina, dzieci spłodzone i kobieta która je urodziła.

Gość gość
ale moglby chyba odpisac swojej kobiecie? ja jak bym w takiej sytuacji byl to bym powiedzial rodzicielce dziecka mam dziewczyne, wybacz musze z nia pogadac i bym zadzwonil :)

Gość gość
Ale widocznie dla niego rodzicielka ważna na tyle by nie mącić tego czasu i nie pokazywać że ma się na boku jakąś nieistotną relację-wiem co piszę bo miałam wiele do czynienia z mężczyznami i znam ich naturę!

Gość gość
no bo mowie, ten typek traktuje studzie jak darmowe ******ie :)

Gość gość
Ciekawe jak Studzia chce się dorobić wielkiej kasy, jak nie wiadomo czy ona potrafi zarządzać dowolnym kapitałem... Kapitałem uczuć kompletnie nie potrafi zarządzać bo daje facetowi na boku!

Gość gość
Robienie kasy to nic innego jak inwestowanie małej części i uzyskiwanie ogromnej części ... Z uczuciami jest podobnie Inwestujemy i uzyskujemy Co inwestuje Studzia? Czas i uczucia Co uzyskuje? Traci czas, nerwy, zaniża samoocenę..... Studzia jest na debecie emocjonalnym i nic nie zyskuje. To frajerstwo!

Gość gość
Studzia wczoraj Co się stało w liceum? Opowiedz.:)

Gość gość
Kwestia zaradności. Ja co prawda mam zamożnych rodziców więc jest o wiele łatwiej bo mi pomagają. W wieku 17 lat importowałem sobie ciuchy ze stanów i na nich dorabiałem, później poszedłem na studia ale rzuciłem je po pół roku(rzuciłem je jeszcze raz, ale teraz już je kończę;) ) Znalazłem pracę w sklepie rowerowym i po roku i zarabiałem przyzwoite pieniądze(2-2,5 na rękę z reguły), które straciłem na giełdzie inwestując w ryzykowne spółki. Teraz mam własną firmę zajmującą się importem z Chin i zarabiam sporą kasę, a dzięki temu, że zaprzyjaźniłem się z moim pracodawcą rozwijam kolejny biznes związany z eksportem do UK. Dzięki studiom mam wiedzę, a dzięki własnej firmie praktyczne zastosowanie wiedzy. Szukaj swojej drogi i tego w czym jesteś dobra. To się nie bierze z nikąd.

Gość gość
Studzia, przecież pisałaś, że po studiach *****ch weźmie cie do spółki i będziecie razem zarabiać kupę kasy!

Gość gość
ja jestem biedną studentką, która musi zapłacić jeszcze za najem pokoju, ale najmniejsze zaoszczędzone pieniądze inwestuję na giełdzie walutowej na platformie mforex.pl, i nieźle na tym wychodzę, na waciki starcza. Gdybym mogła więcej zainwestować to może i na jakąś wycieczkę by było, ale może z czasem...

Gość gość
Ja również próbuję swoich sił na forexie. Na razie jestem na etapie wersji demo na mforex.pl, ale myślę, że niedługo zacznę w realu, zobaczymy co z tego wyjdzie

Gość gość
Zgadza sioe,mforex.pl to całkiem niezłe wyjscie i starcza mi zazwyczaj z tego co najmniej na rachunki. Inwestycja tam jest całkiem prosta i nawet najwiekszy kiep sie nauczy.