Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Film o cesarzu

Polecane posty

Gość gość

Ostatnie podejście Od dzieciństwa, albo jakoś tak mniej więcej pamiętam film, który oglądałam ukradkiem. Niestety nie pamiętam tytułu, może ktoś tutaj pamięta? Akcja działa się na pewno we wschodniej Azji, w przeszłości (chyba Japonia). Głównym motywem było poszukiwanie żony przez cesarza(?). Odbywało się to tak, że do niego przyjechały dziewczyny z całego kraju i on sobie wybierał jakąś do seksu co jakiś czas. Ta, która pierwsza zajdzie w ciążę zostanie jego żoną. Główna bohaterka nie była biegła w sztuce miłosnej więc po pierwszym seksie już się nią nie interesował. Pojechała do jakichś prostytutek żeby nauczyły ją fachu. Nie wiem jak się to skończyło bo przyłapała mnie mama, że takie świństwa oglądam. Czy ktoś pamięta tytuł?

Gość gość
cysorz to mo klawe zycie no i wyzywienie klawe... ujek gogle ci pomoze :D

Gość gość
gdyby mi pomógł, to bym tu nie pisała ;) Na filmwebie też jakiś pan pytał o ten film ale też nie znalazł odpowiedzi, niestety nie moge wkleić linka

Gość gość
Nie, to nie to. Ten o którym myślę był raczej skupiony na osobie przyszłej żony cesarza. Jakaś kobieta jej przepowiedziała przyszłość, że będzie cesarzową ale coś wtedy się stanie złego (nie pamiętam co)

Gość gość
też o tym myślałam, ale to za młody film. Tamten był pokazywany w TV jakieś 12+ lat temu.

Gość gość
Myślałam że znajdzie się ktoś, kto oglądał ten film i jakimś cudem pamięta tytuł. Wujka google przeszukałam na wskroś i nic nie znalazłam. Tak czy siak Wieczna_Kochanka dziękuję za pomoc :)

Gość gość
z opisu wynika, że film to ekranizacja książki "Cesarzowa Orchidea" Anchee Min, czytałam ją kiedyś jako gówniara;p;p

Gość gość
tak, to może być to, sądząc z opisu. Wystarczy znaleźć teraz film

Gość gość
to chyba "kochanek ostatniej cesarzowej" ale nigdzie go nie ma w internetach :/

Gość gość
tez to znalazłam. Poza tym nic nie ma :/

Gość drzwi do szafki
jak sie nie umie szukac - to nie ma :classic_cool:

Gość gość
sie umie, ale nie ma w lepszej wersji, nawet do ściągnięcia jest ta sama wersja co na you tube, nawet na obcojęzycznych stronach, wszędzie.