Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co Polaczki? Pewnie siedzicie nażarci i zapici

Polecane posty

Gość gość

A jutro to samo - znowu chlanie i zarcie. Jak dobrze, że nie mieszkam już w tym zaplonym kraju. Przeprowadziłem sie do Angli, a teraz swieta spedzam we francuskich aplach, stac mnie na to, a wy pewnie tylko marzycie, zeby wyjechac na tydzien do Kołobrzegu w wakacje

Gość gość
a wytrzeźwieje i wysra to co zżarła polaczkowa chołota to smutek nastąpi i narzekanie , że trzeba będzie po nowym roku kredyt wzięty na świąteczną rozpustę spłacać

Gość gość
makowiec mniam mniam

Gość Marzenia Mojego Ojca
francuskie apple? mniam :D slyszales juz ze Carla puscila Nikolasa kantem?

Gość gość
Ja mieszkam na Florydzie,nie obchodze Swiat ale za to caly rok moge wygrzewac sie na plazy :-)

Gość gość
Wsiok zawsze zostanie wsiokiem dobrze że śmiecie wyjeżdżają z naszej kochanej Polski.

Gość gość
zaraz sobie zrobię repetkę małą barszczyku z uszkami mniam mniam

Gość gość
wygrzewa się przybłęda śmierdząca polaczkowa na plaży na Florydzie bo pracuje jako przynęta dla łowców krokodyli

Gość gość
Ja sobie wypraszam ja tez wyjechalam,ale nie zachowuje sie jak ten idiota autor tematu :O mam w d***e wakacje w cieplych krajach i egzotyczne jedzenie wszystko bym dala,zeby byc teraz w polsce i przy rodzinie gdzie jadlabym dania wigilijne zrobione przez moja Mame zawsze sie pamieta skad sie pochodzi wkurzaja mnie takie wlasnie smieci co mysla,ze wyjechali to sa lepsi.Emigracja nie jest latwa ,ale Ci co zostali tez nie maja latwo. wesloych swiat

Gość gość
choineczka mi się świeci a ja sączę malinowa nalewkę i słucham kolęd no coś pięknego

Gość gość
miała do mnie przyjechać taka kuzynka z Anglii ale stanowczo zaprotestowałem , bo śmierdzi jej z buzi moczem , który wypija co tydzień w hółdzie swemu angielskiewmu pracodawcy-moczodawcy. by jej z roboty nie wypiertolil

Gość fąfara bajera
Drogi autorze, gdybyś mieszkał w Polsce na pewno byś był "nażarty i zapity" w tym momencie i byś przynajmniej nie pieprzył takich głupot. Obłuda, na każdym kroku obłuda...

Gość gość
ale ale zeby on jeszcze pisał prawde , ale on pisze o swych marzeniach !!:) wyjechał ale i tam go na nic nie stac a na dodatek teskni za naszą tradycją to sobie rekompensuje ból sarkazmem i pisaniem głupot jak to sie ma dobrze

Gość fąfara bajera
Ja tam może nie jestem ekstra bogata, marzy mi się tydzień w Kołobrzegu, ale jakoś nie narzekam.. Zawsze mogłabym mieć gorzej. A święta są miedzy innymi po to, by się "nażreć i zapić", kto komu zabroni...

Gość gość
Znalazł sie hrabia który w Anglii kible myje albo na magazynie pracuje. C***a ktora nie potrafila sobie tutaj poradzic

Gość Biała    Królowa
Nie nazywaj człowieka c***jem w Wigilię. Co Cie tak dotknęło ? Może człowiek jest samotny ? Może ma żal do świata, że chciał, a się nie da. Każdy ma coś na, nie.

Gość Biała    Królowa
Eeeee - to była c**a ? Te gwiazdki mnie zabijają. Nie ważne - c**a też jest nie ok.

Gość gość
Gość 00,16 popieram i podpisuję się pod twoim postem mogę? Powiem tylko tyle do autora robisz codziennie laskę angolowi i juz nie jesteś polaczkiem? To kim ty jesteś? A z połykiem czy bez ?

Gość gość
Po kolacyjce zrobionej z mamunia, co prawda bez chlania ale winko jutro do obiadku bedzie :) badz robolem w anglii, panem w polsce, szczerze? Dlugo myslalam o wyjezdzie i nie znioslabym tak ponizajacej pracy za ktora osoba,zalozmy rodowity anglik by sie nie tknela i wysmiewa taka prace i osobe sie tym zajmujaca, wole tutaj za mniejsze i skromniejsze pieniazki ale moge pracowac w zawodzie, czuc ze ludzie chca do mnie przychodzic i jak witaja mnie z serdecznoscia na ulicy i ja nie czuje obrzydzenia do siebie...

I co w tym złego :-P Początek przeczutalem bo reszta mi się zalała :-) Sam jestem, pije bo lubię i jutro też będę i pierogi zjem bo lubię :-)

Gość gość
Polaczki uwiebiam Was. Wiecie, że osiągnąłem w życiu wiecej niż wy i dlatego próbujecie mnie pojechac nudnymi tekstami, których nawet sami nie wymyśliliscie. A ja jezdze, zwiedzam świat, wiem, co sie dzieje w polityce, ale nie jest to temat nr 1 w moim zyciu. Mam własne zainteresowania i lubie uprawiac sport. Jestem wiec waszym przeciwienstwem, wrogiem

"Zapita to ja nie siedzę. Miałam iść na alko-pasterkę ale się rozmyśliłam" x Podziękuj panu Rozmyśliwieniu.

Gość gość
ale dlaczego? Moj przyjaciel ma pasje i zwiedza polske kawalek po kawalku obranym tropem bo go to fascynuje, polityka mozna sie interesowac, informacje w dobie internetu latwo zdobyc, wystarczy wiedziec gdzie szukac, dlaczego ktos kto nie chce zyc jak Ty jest zly, ulomny, gorszy? Tak naprawde element, slumsy sa wszedzie. Tak jak bogaci ludzie, ktorzy jezdza jak powaleni nurkowac gdzies tam. No i co?

Gość gość
A ja mieszkam w Polsce. Stać mnie na wszystko mimo że nie należę do bananowych dzieci. ;) nigdy nie oddalabym chwil spędzonych z rodziną na opalanie się czy podziwianie pięknych widoków gór. Przecież od tego mam cały rok ;) moim zdaniem autorem tego tematu jest osoba która zazdrości... Proste. Nie ma czegoś co mają inni.. Co odnajdują w czasie świąt. A miłości, rodziny, uśmiechu nie kupisz za pieniądze. Pozdrawiam wszystkich "ozartych Polaczkow" i Wesołych Świąt! :)

Gość gość
Ja tez nie mieszkam w PL ale widze, ze ludzie tam mieszkajacy nadal zgorzkniali i pelni jadu :D Tak latwo was podpuscic, kilka glupkowatych tekstow i juz jedziecie znana spiewka. Eeehhhh....nic sie w tym biednym kraju nie zmienia.

Autorze, prowokujesz, ale za to kiepsko. Czy tobie się roi, ze tylko ty jezdzisz po swiecie? Ach, no tak, glupota i arogancja to twój nick. Gdybys byl uczciwy, to chcialbys teraz wcinac karpia i pierogi wśród bliskich w Polsce. Wróciłam z Pasterki, jestem w pogodnym, swiątecznym nastroju, i kolokwialnie mówiąc...mozesz mi skoczyc.