Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana1000

Załamałam się

Polecane posty

Gość załamana1000
Nie ma wszystkiego na tacy podane -.- Podział obowiązków jest równy. Razem sprzątamy i gotujemy. Przyjemność z seksu mamy oboje, więc nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek był wykorzystywany. K. chciał wcześniej, to ja chciałam po skończeniu studiów. Żeby znaleźć pracę i zarabiać a nie być utrzymanką albo brać od rodziców. To była poważna decyzja, a nie , że ''weźmy ślub, nie mamy kasy, ale co tam, pobawmy się w dom''. Jego pensja nie wystarczy na wynajem mieszkania i utrzymanie dwóch osób w stolicy, też dopiero co skończył studia i nie zarabia kokosów jeszcze.

Gość załamana1000
Macie racje, nie powinnam się czepiać, że będzie pierwszy. Ale nadal dziwią mnie jego poglądy. A propos komentarza wyżej to prędzej mój brat ma wszystko podane na tacy, codzinnie obiadek, wysprzątane, wyprasowane, a on tylko przychodzi z roboty i nic nie robi.

Gość gość
"Podział obowiązków jest równy. Razem sprzątamy i gotujemy. Przyjemność z seksu mamy oboje, więc nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek był wykorzystywany. K. chciał wcześniej, to ja chciałam po skończeniu studiów. Żeby znaleźć pracę i zarabiać a nie być utrzymanką albo brać od rodziców" X Przecież skoro mieszkacie razem to JUŻ jesteś utrzymanką i/albo ciągniesz kasę od rodziców.

Gość załamana1000
Tak, dostaję pieniądze od rodziców na studia, gdyż studiuje w innym mieście niż moje rodzinne. Rodzice się na to zgadzają, gdyż sami uważają, że szkoda czasu na pracę dorywczą, skoro mam tak wymagające studia (czyt. mam się uczyć a nie siedzieć na kasie w Tesco). Bratu z resztą też dawali dopóki nie znalazł pracy w zawodzie.

Gość gość
Za dwa lata to po tym twoim narzyczonym moze juz sladu nie byc....poczytaj forum jak dziewczyny placza, bo facet je zostawil po 5 czy 7 latach...a wszystko bylo pieknie...

Gość gość
podnosze