Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo chciałabym się zakochać ze wzajemnością

Polecane posty

Gość gość

ale dobrze wiem, że mam na to nikłe szanse. :( Nigdy nic takiego nie nastąpiło i raczej nie nastąpi...

Gość gość
niech nie opuszcza Cie nadzieja,patrząc na niektórych znajomych-to zdarza sie,rzadko-ale jednak tak

Gość gość
Tylko, że ja taka nieidealna i niedopracowana jestem, że szczerze mówiąc, wątpię, by ktokolwiek był ze mnie na dłuższą metę zadowolony.

Gość gość
no z takim podejsciem,to ani Ty nie będziesz zadowolona ani potencjalny partner najpierw TY musisz być zadowolona z siebie,znać swoją wartość i po prostu się lubić ja będziesz kochała siebie,to znajdzie się i taki który pokocha Cię z całym dobrodziejstwem inwentarza(wszelkie Twoje kompleksy + etc)

Gość gość
Próbuję, ale średnio mi to wychodzi. O ile w pełni jestem zadowolona z wyglądu, to mam ogromne kompleksy na tle swej inteligencji, zdolności i stanu wiedzy. Wstydzę się, że czegoś nie umiem, nie wiem, że na czymś nie znam się tak jak bym chciała się znać... Praktycznie od każdego faceta, który mi się podobał, czułam się kimś gorszym pod względem. Poza tym przeszkadza mi w sobie to, że jestem spokojna, mało rozrywkowa i niezbyt obyta towarzysko.

Gość gość
Patrzę na inne dziewczyny i myślę sobie: "Cholera, jakie one są fajne!". A ja... taka ładna dziewczyna bez wyrazu, przy bliższym poznaniu pewnie bym tylko rozczarowała...

Gość gość
Czemu nikt nie odpisuje?