Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastassia

Czy facet ma prawo

Polecane posty

Gość gość
-czemu przyszedłeś sam ?gdzie jolka?-a pojechała z frankiem nad morze:-) ,ahaa..

Gość gość
dla osoby którą sie kocha zrobi się wszystko bo jaka jest przyjemność gdy ta osoba gaśnie przez takie sympatie??uważaj żeby jego miłość tez nie zgasła bo po prostu będzie miał dosyć tego.

Gość gość
każdy mój przyjaciel był na mnie napalony,ten od najdłuższej przyjazni i zapewnieniach że to tylko przyjazn jest dziś narzeczonym,może u Ciebie jest inaczej,ja z facetami nie mogę się przyjażnić

Gość josh
Miałem dwie takie sytuację gdy moja dziewczyna przyjaźniła się z facetami o niby niewinnych intencjach. Ostrzegslem ja, po jakimś czasie wyszło na jaw ze obaj do niej czuli cos więcej. W takich sytuacjach kobiety są wyjątkowo krótkowzroczne. Twój facet nie będzie szczęśliwy ze świadomością ze tego dla niego nie zrobisz.

Gość gość
tak masz rację dla osoby którą się kocha zrobi się wiele ,ja zawsze kasuję kolegów jak się zabujam ,nie tylko dlatego żeby nie niepokoić ale też dlatego że tak się zatracam w miłości że nie chce mi się utrzymywać kontaktów z kolegami,irytują mnie wtedy.i nie dam nikomu takiego stopnia ważności by denerwował tego którego wybieram .myślę że takie problemy występują gdy kocha się dwie osoby nawet gdy jedną przyjacielsko ale jednak wykracza to poza lubienie"to jest przywiązanie uzależnienie potrzeba wielka, to jest coś dość dużego

Gość A_Mela
facet ma tylko takie prawo jakie mu dasz i ani grama wiecej

Gość gość
Ludzie a gdzie zaufanie w związku ??? Jeśli ona kocha swojego chłopaka i daje mu to odczuć to dlaczego musi zerwać kontakty z przyjaciółmi? Bo on jest zazdrosny ? To znaczy ,ze jej nie ufa. Co innego brylowanie w dużej grupie kolego nowych i starszych ale co innego długie wypróbowane przyjaźnie. Chłopak teraz jest ale czy będzie wiecznie ? Przecież może się odkochać a ona zostanie sama bo odtrąciła przyjaciół. Dobrzy przyjaciele są czasem na cale życie. Nie jest łatwo takich mieć a stracić można szybko. Bo jak przyjaciel będzie się czul gdy go teraz odtrąci ? Przyjaźń to przyjaźń miłość to miłość, można to pogodzić ale trzeba sobie ufać.

Gość gość
a ja kocham mojego przyjaciela:( a na mojego faceta jestem napalona,na przyjaciela w sumie też ale jakoś tak delikatniej