Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Święta czyli okazja do tego żeby się chwalić zdjęciami

Polecane posty

Gość gość

Zdjęcia prezentów telefonów, laptopów itp, zdjęcia na tle prezentów, choinki ( wiocha totalna ) i pokazywanie jak hucznie syto i ładnie obchodziliśmy Wigilię. Każdego roku w pierwsze Święto ludzi zamiast świętować i iść do kościoła to od raza siedzą na facebooku i wklejają swoje zdjęcia z Wigilii. Zauważyłem że 95% moich znajomych nie ma kompletnie taktu i wyczucia, chwalą się jak by to było najważniejsze.

Gość gość
Na fejsie lansują się glupi ludzie :-) Wiadomo ze ten portal ma na celu szpiegowanie ludzi :-)

Gość gość
A moi znajomi lansowali się kubkami ze STARBUKSA :P Tylko się załamać .

Gość gość
To moja znajoma w tym roku pobiła chyba rekord głupoty na "świąteczne zdjęcie" Ubrana w czarną mini tunikę że prawie dupę widać jak stoi, do tego czerwone kozaki, klęczy przed choinką trzymają w rękach opłatek.... Ja nie wiem czy ludzie są tacy pojebani, nie mają rozumu czy im się nudzi czy jak ?

Gość gość
moi znajomi nie wkleili dziś ani jednego zdjęcia, owszem w ostatnich dniach pojawiło się kilka fotek choinek czy pierniczków ale były to fajne zdjęcia, widocznie Ty masz zy****ych znajomych :D

Gość gość
Ja byłam na pasterce, więc dzisiaj mogę siedzieć cały dzień na kompie, jutro jadę do rodzinki i do znajomych na małe co nie co :P Odnośnie zdjęć, mam fajną rodzinkę, piękną choinkę, wigilię spędziliśmy razem, uważam, że mam się czym chwalić, więc sie chwalę :) Nie rozumiem, dlaczego zdjęcie z choinką w tle jest wiochą? A z czym ma być na Boże Narodzenie- z zającem wielkanocnym? Ja lubię oglądać świąteczne zdjęcia znajomych, nie rozumiem, dlaczego niektórych to razi, zazdrość? Usuncie konto i po kłopocie.