Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skandal w pociągu TLK relacji Wrocław Białystok

Polecane posty

Gość gość

jechałam wczoraj pociągiem TLK który był masakrycznie załadowany, ale co mnie strasznie w*******o to że jeden przedział zajmowała grupa azjatów :O dla Polaków, rodaków, to k***a miejscówek nie było, azjaci siedzieli wygodnie, a Polacy, rodacy musieli stać :O no masakra :O przecież Polacy to bydło, mogą na stojąco jechać 10 godziny z Wrocławia do Białegostoku :O szkoda że Pan Minister Bieńkowska towarowych wagonów dla Polaków nie dała :O tak PO traktuje Polaków, Rodaków, Katolików :O w tak wielkie Święto Narodowe jakim jest Boże Narodzenie Polak nie może w godnych warunkach wrócić do rodziny bo miejsca siedzące w Polskim pociągu wiozącym tysiące Polaków do rodziny by mogli Polskie Narodowe święto spędzić z rodzinami to miejsca siedzące w tym polskim pociągu sprzedano azjatom! tak PO traktuje Polaków!

Gość gość
traktuje tak jak polacy =katolicy się wzajem traktują. bogaci Azjaci może cos w Polsce kupowali potraktowani po pańsku a biedota polska z pogardą taką samą jaką siebie darzy od wieków

Gość gość
a jak maja nas politycy traktowac? Jak my sami zremy sie jak popieprzeni? Kazdy kazdemu wilkiem, kazdy na kazdego z pode lba patrzy, jak sasiad ma lepiej to sie go obsmiewa, obsmarowuje, i robi wszystko by spadl z powrotem do twojego poziomu. A za granica to polak polaka niby nie poznaje takie paniska. A azjaci chcieli to wykupili. Mogli kupic bilet przez internet i co? Puknij sie w glowe wsadz ja miedz kolana i policz do 12.