Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem rozczarowana i wściekła

Polecane posty

Gość gość

Na bylego chlopaka... W niedziele urodzilam syna, jego syna, od wtorku jestem w domu, jego tylko, nie wiedziec po jaka cholere interesuje grupa krwi malego, tylko o to pyta, nie oznaczaja- to mu zrob! A u dziecka nie byl ani razu, od niedzieli, do dzis, czyli juz piaty dzien... Myslalam, ze jest inny, nam nie wyszlo, ok, ale na dziecku mu niby tak bardzo zalezalo, a teraz... Przykro mi, bo to moj syn, ale ma przeciez tez ojca... Chociaz dla mnie to p***a nie ojciec...

Gość gość
zaproponuj test DNA, zrób i od razu pozwij o alimenty. Z niego nie będzie ani dobry partner, ani tym bardziej ojciec.

Gość gość
gość 14:19 napisał wszystko w temacie. powodzenia autorko!

Gość gość
Zła kolejność autorko :(

Gość gość
dziedziczenie grupy krwi to nie tak łatwo...\test DNA lepiej potwierdzi ojcostwo. Tylko niech będzie swiadomy, że wiążą sie z tym koszty. Niech je pokryje w całości!

Gość Babcia 1
Z kim Ty się zadałaś?! Unieszczęśliwiłaś przede wszystkim swoje dziecko! Facet nieodpowiedzialny! Pyta o grupę krwi bo nie jest pewny czy jest ojcem dziecka.Złóż pozew do sądu o DNA i alimenty na dziecko!

Gość gość
tu autorka. tez mi przyszlo do glowy, ze chodzi o ustalenie ojcostwa, ale zastanawialam sie, czy jest az tak glupi... sprawe pozwu zamierzam zalatwic zaraz po swietach, boje sie tylko, ze nagle sie w nim obudza ojcowskie uczucia i wniesie pozew o przyznanie mu opieki nad dzieckiem...

Gość gość
szybciej złóż to od grudnia rozliczenie dostaniesz a ojciec porażka

Gość gość
No wlasnie bede skladac miedzy swietami a nowym rokiem, nie mam na co czekac... Dziekuje wam

Gość gość
no niestety,...dzisiaj mamy takich właśnie facetów, najgorsze, że tacy szybko się rozmnażają =/

Gość gość
Niedziela poród, wtorek w domu, czwartek forum na kafeterii:D głupoli się nie sieje:D głuple są wśród nas. Jedni zakładają topik 0/10 drudzy idioci odpisują:D