Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak dwie osoby są w sobie skrycie zakochane to inni są w stanie to rozpoznać

Polecane posty

Gość gość

Przebywając np. z nimi w pracy na uczelni? Czy ich reakcje na siebie (spojrzenia, uśmiechy) dla innych są dostrzegalne? Mogą się domyślać?

Gość gość
Mogą, na ukochaną osobę patrzysz inaczej, mówisz inaczej itd

Gość gość
Tak, mogą i oczywiście najlepiej aby to te postronne osoby zadziałały prawda?

Gość gość
Zalezy jak lezy. Sa tacy ktorzy szybko zakumaja ze cos jest na rzeczy a sa tacy ze nic nie zauwaza. Zalezy tez jak te osoby sie zachowuja. Nie ma na to jakiejs stalej reguly.

Gość gość
tak, to łatwo dostrzec, tak samo jak łatwo odróżnić udawane zainteresowanie czy udawane zobojętnienie. Ale trzeba rozłożyć zachowania na czynniki pierwsze, poszczególne etapy znajomości itd... ktoś z doświadczeniem widzi tego typu zachowania jak na widelcu :)

Gość gość
szkliste, lekko załzawione oczy kiedy rozmawiają ze sobą, próba zachowania dystansu względem siebie kiedy w pobliżu jest osoba trzecia, głębokie spojrzenia

Gość gość
To się po prostu czuje, jak ktoś ma ten zmysł do rozpoznawania tego typu sytuacji, ja np. w Liceum bez problemu mogłem rozpoznać jak moja koleżanka kochała się na zabój z kumplem z ławki. Teraz w pracy też podejrzewam pewną parę że miała bądź ma romans z racji tego że ja jestem tam dopiero nowy.

Gość gość
Właśnie o to chodzi żeby nikt się nie dowiedział. Oboje tego nie chcemy, ale nie raz jak gadamy to mam wrażenie że się na nas dziwnie patrzą.

Gość gość
On ma zone?

Gość dupniety_na_umysle
Raczej nie, chyba że chodzicie po chodniku trzymając się za rączki i ślinicie się patrząc na siebie.

Gość gość
dupnięty, mylisz skrycie zakochanych z zakochaną parą :D

Gość dupniety_na_umysle
Jeśli się nie chcesz pokazać trzeba być skrycie zakochanym. Można podejrzewać, ale w sumie nikt nic nie będzie wiedział. Dzisiaj wszyscy obnoszą się ze swoimi uczuciami. Patrzcie i podziwiajcie jak się kochamy... :)

Gość gość
wystarczy byc najładniejszą kobietą i juz przyciagasz wzrokiem