Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma sie co oszukiwać

Polecane posty

Gość gość

W UK żyje sie coraz gorzej. Cieżko o prace, mieszkanie, ceny transportu i nieruchomosci dramatycznie rosną... Raj sie dawno temu skończył

Gość gość
Prawda I dlatego trzeba sie starac o jeszcze lepiej platna prace.

Gość gość
Raju nie ma nigdzie na swiecie. Wszystko zalezy od twoich kwalifikacji i zaradnosci.

Gość gość
Dokładnie. Jak nie masz żadnej szkoły, żadnych kwalifikacji i wykonujesz tylko proste prace to na co można liczyć? Swoją drogą jak się nawet zarabia dajmy na to 900 f na miesiąc, to przecież wynajem pokoju - 400f, jakiś bilet na autobus z 60f i jak przeżresz pozostałe ponad 400f sam to będzie jakiś cud. Nie ma siły aby nie zostało minimum 150 f a to co przedstawiam to chyba najczarniejszy scenariusz a i tak całkiem niezły moim zdaniem. Nie wiem ludzie co wy robicie że wam wiecznie wszedzier tak źle. Ja zarabiam ok 900f, mój chłopak 2400, ma służbowe auto, mamy wynajęte mieszkanie. Wszystkie opłaty (czynsz, internet, tv, rachunki) to niecały 1000 miesięcznie. Resztę mamy dla siebie, na jedzenie, benzynę i zachcianki. Jak podreperuję język i znajdę pracę w swoim zawodzie to pewnie z 1800 na początek będę mieć więc jeśli to jest twoim zdaniem coraz trudniejsze życie to ci współczuję, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo my nie mamy na co narzekać, a perspektywy mamy naprawdę dobre.

Gość gość
Gdzie ten pokój za 400 f? Gdzie bilet za 60???? W Londynie TEZ ludzie zarabiają 900 funtów, a wynajem najmniejszego pokoju w lichej dzielnicy 500 funtów mc! Bilet 1-3 strefa 145 f od Nowego Roku, co juz daje prawie 650, telefon to 10 f mc minimum, zostaje 240 f na chemię, jedzenie, leki, buty, ubrania, kosmetyki...To według Ciebie dużo??? To dobre życie ???

Gość gość
Ale człowieku kto ci każe w londynie mieszkać? Czy w Polsce jakąkolwiek opinię odnośnie życia w kraju opiera się na tym co jest w Warszawie? Źle ci było w Polsce - ruszyłeś się do Anglii, źle Ci w Londynie - to się przeprowadź do mniejszego miasta. Gdzie są pokoje po 400 f? Np. Portsmouth, Bournemouth - na południu, a i tak są drogie! Zobacz jakie są ceny na północy kraju! Za 550f w Liverpoolu można dom wynająć i to ładny! Co za idioci, tylko łapę wyciągają i narzekają. Naucz się najpierw czegoś to zaczniesz zarabiać imbecylu.

Gość gość
Dramatyczny wzrost cen transportu ?:D Ja zauwazyłam, ze benzyna mi staniała o 30 centow na litrze:D Ofert pracy w mojej branzy nie brakuje:D