Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najśmielsze perwersje seksualne

Polecane posty

Gość gość

Uważam, że każda jest super, dopóki każdy z partnerów się na nie zgadza i nie krzywdzą one nikogo. Jakie kręcą was perwersyjne zabawy podczas seksu?

Gość milutki981
Lubimy zabawy w grupie. Różne konfiguracje. Raz zdarzyło się 5m+1k ale to już było przegięcie małe. milutki1981@poczta.fm

Gość gość
Super!!!

Gość poranny wzwod
wydaje mi się, że przegięcie jest powyżej 5 samców. 2 dziurki, usta i dwie ręce, ale powyżej tego to już lipa. Szósty stoi, jemu stoi i co dalej?

Gość gośćiowa
piss

Gość gość
byłem na imprezie, na której spita laska przechwalała się jakie ma super doświadczenie z facetami. Ewidentnie zazdrościła i chciała pognębić dziewczyny swoich byłych facetów. Żeby się zemścić zgodziły się, żeby spróbowała poznać ich macając ich po penisach. Było ich dwóch, dobrały trzeciego chętnego, żeby utrudnić. Jak rozpozna to w nagrodę miał ją zerżnąć z finałem w usta(nie miała faceta a miała potrzeby). Jak nie rozpozna to tak samo tylko analnie. Jednego poznała, jednego pomyliła ale i tak z zemsty trzy razy położyły ją na brzuchu w poprzek tapczanu - pierwszy wchodził w nieprzygotowaną, nierozmasowaną i nie nawilżoną dziurkę. masakra, aż mi jej było żal, ale ten właśnie uczciwie bo go nie rozpoznała. Na koniec brudnego penisa wepchnął jej do gardła. Dziewczyny nie miały litości.

Gość gość
Dlatego szanuję zwierzęta. Mają więcej ludzkich uczuć. Zezwierzęcenie ? Nie. Mówienie o zezwierzęceniu jest niczym nieuzasadnionym, krzywdzącym dla zwierząt określeniem, ni jak pasującym do tego na co stać ludzi.

Gość gość
2 facetów + jedna kobieta. Jak dotąd, to największa moja perwersja :D

Gość gość
na urlopie poszliśmy do naturystycznej strefy na kąpielisku. Bez wcześniejszego planowania czy przygotowywania się. Na miejscu okazało się że jest wydzielony mały kawałek, dość luźny i spokojny w przeciwieństwie do tłocznej i hałaśliwej całości. Okazało się bardzo fajnym i sympatycznym doświadczenie. Ale opory miała moja pani ogromne - nie dość że bez stroju to jeszcze na wyjazd wydepilowała się na gładko i jak na dłoni widoczne były intymne detale. Może normalnie to nie perwersja, ale w jej przypadku była i to bardzo.

Gość gość__gość
Taka fantazja: Chciałbym być świadkiem, jak moja dziewczyna uprawia sex w gumie z czystym kolesiem, jak ją ****** Ja tylko siedzę i patrzę, mogę co najwyżej całować jej stopy. Po skończonej akcji koleś wyjmuje z niej fiuta, zostawiając gumkę w środku. Ja tego fiuta wylizuję do czysta, a po lizaniu biorę mokre szmatki i go dokładnie czyszczę. Moja pani w tym czasie tylko leży z wystającą z cipki gumką i się przygląda. Kiedy kończę z kolesiem, przechodzę do mojej pani, przysuwam usta do jej cipki i ustami wysysam z niej gumkę, a samą panią wylizuję dokładnie. Pani każe mi się położyć na plecach, kuca nad moją twarzą i zaczyna siusiać do moich ust. Kiedy kończy, oboje z kochankiem znikają pod prysznicem, a ja zostaje ze zużytym kondomem w ustach, pełnym spermy kochanka. Z gumki którą żuję powoli wypływa sperma kochanka, której mam całe usta.

Gość gość
piekna fantazja,ja cos podobnego przezylem zona przyniosla mi sperme kochanka w kondomie i w trakcie seksu z nia mialem ta gumke w ustach i powoli pilem jego sperme