Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Z gory przepraszan bo wiem ze to nie jest forum do tego typu problemow ale juz nie wiem co.mam robic.. Moja suczka juz w podeszlym wieku (9lat) , zaczelo sie od spuchnietych oczu, trwalo to jakos pare dni przemywalismy jej oczy poniewaz zaczela leciec ropa, poszlismy do weta , zdiagnozowal zapalenie spojowek kupilismy sol fizjologiczna i.lek.do przemywania , przy okazji dostala 2 zastrzyki i tabletki do odrobaczanja,:nastepnego dnia znow poechalismy do weta , tym razem znow dostala 2 zastrzyki i antybiotyk lekarz tym razem zdiagnozowal tez zapalenie kosci i stawow , pies przez to ze gorzej widzial przestal soe ruszac , a przez to ze jest otyla nie dalo jej soe przez pare dni ruszyc z legowiska , dostala tez antybiotyk do podania za 24 h po antybiotyku bylo lepiej , teraz pies lezy nic nie je i wymiotuje brazowa woda z piana , dobrze przynajmniej ze pije , ale widze ze sie meczy, wizyte u weta mamy na sobote ale czt ktos z was mial podobny problem? wiecie jak zatrzymac te wymioty? Jeszcze raz przepraszam ze pisze to tutaj ale przejrzalam chyba wszystkie fora o tej tematyce i nigdzie nie moglam nic napisac od siebie :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować