Gość gość Napisano Grudzień 25, 2014 Z gory przepraszan bo wiem ze to nie jest forum do tego typu problemow ale juz nie wiem co.mam robic.. Moja suczka juz w podeszlym wieku (9lat) , zaczelo sie od spuchnietych oczu, trwalo to jakos pare dni przemywalismy jej oczy poniewaz zaczela leciec ropa, poszlismy do weta , zdiagnozowal zapalenie spojowek kupilismy sol fizjologiczna i.lek.do przemywania , przy okazji dostala 2 zastrzyki i tabletki do odrobaczanja,:nastepnego dnia znow poechalismy do weta , tym razem znow dostala 2 zastrzyki i antybiotyk lekarz tym razem zdiagnozowal tez zapalenie kosci i stawow , pies przez to ze gorzej widzial przestal soe ruszac , a przez to ze jest otyla nie dalo jej soe przez pare dni ruszyc z legowiska , dostala tez antybiotyk do podania za 24 h po antybiotyku bylo lepiej , teraz pies lezy nic nie je i wymiotuje brazowa woda z piana , dobrze przynajmniej ze pije , ale widze ze sie meczy, wizyte u weta mamy na sobote ale czt ktos z was mial podobny problem? wiecie jak zatrzymac te wymioty? Jeszcze raz przepraszam ze pisze to tutaj ale przejrzalam chyba wszystkie fora o tej tematyce i nigdzie nie moglam nic napisac od siebie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach