Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić??

Polecane posty

Gość gość
Oczekujesz blogoslawienstwa stary blaznie? Spytaj zony o pozwolenie, debilu...

Gość gość
Widze że niepotrzebnie wogóle pytałem. Same mądre głowy. Nie życze wam takiej sytuacji bo wiem że wtedy nie bylibyście tacy mądrzy.

Gość gość
Madra rade juz dalam-unikaj jej, z kumplem spotykaj sie u ciebie albo na miescie. Nie pokazuj ze Cie ruszaja jej sztuczki. Mlodej przejdzie, to faktycznie taki okres ze mloda fascynuje sie starszymi. A tak naprawde czego Ty chcesz tak naprawde? Zeby sie odczepila czy nie?

Gość gość
Nie?na pewno nie rozwazalbym seksu z dzieckiem w wieku mojej córki. Ale tobie sperma mózg zalewa. Zona ci nie daje?

Gość gość
Nic nie wiecie jak to jest. nie macie pojęcia a gadacie głupoty bo nie potraficie nic mądrego doradzić. Życie zaskakuje każdego i was też kiiedyś zaskoczy wtedy doradze wam tak sami

Gość gość
Dzięki. tak żeby sie odczepiła

Gość gość
Kretynie ,to po co pytasz. Nie możesz fujary w spodniach utrzymasz. Przelec ja ,takiej rady oczekujesz?przeciez to mentalnie jest jeszcze dziecko.

Gość gość
A z zona mozesz pogadac? Wiesz, uprzedzic ze mala leci na Ciebie, zeby potem afery nie bylo. I z matka mlodej, moze ta ja ustawi? Absolutnie w zadne dyskusje z dziewuszka nie wchodz! Olewaj, ignoruj, nie patrz na nia. A najlepiej byloby cos jej dogadac zeby pokazac ze za dziecko ja masz. Cos w rozmowie z ojcem np zeby wyszlo. Z nia zadnego kontaktu