Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adam1990

Gdzie idziecie na sylwestra?

Polecane posty

Gość gość
Koleżanka zaprosiła mnie na domówke ze swoimi znajomymi,których wcale nie znam.Wiec bedzie to pewnie jeden z najgorszych sylwestrów w życiu :O.Miałam spędzić ten dzień z chłopakiem,ale on stwierdził,że woli jechać do rodziców :-( :-(

Gość gość
Zawsze w sylwestra siedze w domu i w tym roku podtrzymuje ta tradycje :classic_cool:.Mam zaplanowane takie atrakcje jak: -Siedzenie przed tv od 20 do 22. -siedzenie na kafe od 22 do 1.00 -o 24 zobacze przez okno fajerwerki -w miedzyczasie bede wpierd/alac ciastka,czekoladki,ciasta i sałatki ze swiat :-P i narzekac,ze znowu nikt mnie nie zaprosil i jestem no-life.

Gość gość
Kupie sobie 4 piwa i wodke.Wychlam to wszystko i bede udawac,ze to byl z******ty dzien.

Gość gość
A może ktoś chciałby się wybrać na bal sylwestrowy we Wrocławiu? Jest to największy w Polsce bal dla singli. chętnie odsprzedam bo nie mogę iść. Cena to 250 zł ale oczywiście mogę sprzedać za mniej. W cenie: wejściówka, jedzenie, alkohol, napoje, szampan, pokaz fajerwerków. Jakby ktoś był zainteresowany to pisze na maila: ladyinred1127@wp.pl

Gość gość
z byłym mężczyzną do klubu :)

Gość gość
a ja bym poszła na ten bal ale nie jestem z wroclawia :( w mojej dziurze nie ma żadnych balów :(

Gość gość
ja robie domówkę:)malo osob wiec zapraszam :P

Gość gość
Sylwester z Polsatem :D :classic_cool:

Gość gość
ktoś tam pisał że w sylwestra będzie jadł sałatki ze świąt :o

Gość nnaaatkkaa
Pewnie przed tv, kompem, kafeteria i whatinspire.me Jakos w tym roku nie mam nic do roboty, to zostaje wirtualna rzeczywistosc

Gość gość
To nikt nie chce iść na bal we Wrocławiu? :) Ja nie mogę a mogę a super zabawa się tam szykuje :(

Gość gość
W tym roku robię domówkę u siebie, my i znajomi- 2 małzeństwa. W ubiegłym roku byłam sama, bo mąż zagranicą i oglądałam tv, piłam martini i siedziałam na kafe, a po północy poszłam spać. Mam nadzieję, że w tym roku bardziej się pobawię :P

Gość gość
wystaw wejsciówkę na allegro :)

Gość gość
Wystawiłam na olx i gumtree ale wszyscy zakochani widocznie i nie chodzą na bale dla singli i nie ma na razie odzewu :D

Gość gość
W tym roku jedziemy z mężem w Sudety, już się nie mogę doczekać! Zatrzymamy się w hotelu Gorzelanny, ma bardzo dobre opinie, mam nadzieję że to będzie niezapomniany Sylwester :)

Gość gość
gośćwkość dziś bo to pseudo reklama "hotelu Gorzelanny" jakich wiele teraz na kafe:o:O:O:O:O:O:O:O