Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabasko

Gdzie Ci mężczyzni, prawdziwi tacy?

Polecane posty

Teraz czarne koronkowe? Serio mi wkrótce żadne nie zostaną ;) To później czerwone? Ale dla Ciebie wszystko. Zapachowe czy neutralne? Fantazja no dobrze. Rycerz na mnie i we mnie iii obok.. :) Cieszę się, że jest.

Fantazjo ale ta kobieta dobiera się do swoich żółtych majtek. Tylko że ma je On.

Nie widziałaś nigdy faceta w żółtych majtkach? A do dziś wspominam ciepło jak odbierałam uprawnienia od instruktora. Siedział za biurkiem, upadla mu karta pochylił się a tam granatowe stringi z cekinowym napisem sexi.

To ja poczekam na oskara. ;) Przymierzę czy pasuje. Stanę na ściance i dam się fotografować. Taka nagroda :)

Na maturze dyrektor wrzucał pod mój stolik winogrona.. i zbierał na kolanach. Jak myślicie na ile zdałam?

No to musialo cie to rozbawic ja mam stringi seledynowe ale zakladam je tylko wtedy kiedy robie striptis

Zimny jesteś zaskakujący :D seledynowe?? Rycerz no Ciebie w stringach nie potrafię sobie wyobrazić. Eeee nieee

A gdzie ten pokaz był? Seledynowy? Ciężki kolor ale może lososiowy? Na maturze dyrektor się tak pocil biedny. Ja siedziałam na końcu i nie zdarzył zrobić przeszukania za ściągi.:-P

Z kocykiem mnie nie mieszaj. Mnie pod nim nie było ;) Fantazja no tak. Jak Cię nie przeszukał, to nie znalazł. :P Ale moja matura różniła się od tej zwanej teraz. .. jakieś procenty :-o Pała to pała

Goldu na rzecz Zamku nie wpłacacie, no i oto efekty ;) A New Castel trzeba będzie wybudować. I co wtedy?

Gość Najszybszy w mieście
moja fantazja? to ja mam jakieś fantazje?😴