Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabasko

Gdzie Ci mężczyzni, prawdziwi tacy?

Polecane posty

Gość gość
Witam wszystkich niebieskich gawędziarzy !

Witaj pomarańczo :) Fantazjo powinnaś mnie częściej odwiedzać;) nocami zwłaszcza.

Gość blednygosc
Bbrry oto jesstem ;) ttak ww temacie 👄 ksiezniczko

Gość gość
kurfy szykować się na sylwestra, a nie na forum siedzieć dziffki piertolone

Gość gość
Suko na forum pracujesz?

O jak sie pomarancza wylala :D tylko ja mog mowic do mojej ksiezniczki suczko a potem jej zwykle sluze tym no ... eeeeee pomaranczko nie bede mowil co potem bo nie zrozumiesz. Idz niech ktos cie przewinie bo cos daje hejka fantazjo jaka dzis jestes? tabasko cialo z cialem jest z***byste.

Co jak co Rycerz ale gusta muzyczne się nam zawsze pokrywają. I nie tylko to :D

Wiedziałam, że warto zaczekać i się nie pchać :P ładnie się wypięłam?

Erotyczne fantazje są wskazane, tylko pozwól je czasem zrealizować, a nie katuj tylko wyobraźnię :D

Nieeeee tabasko, nie ty to ja potrafie sie ustawic. Cieszyc sie wzgledami takiej fantastycznej ksiezniczki mmmmmmmmmmm niech nowy rok bedzie Twoim pod kazdym wzgledem. Niech rycerskie atuty nie spowszednieja bym dalej mogl cieszyc sie twoimi wzgledami . Samych szczesliwych chwil kwiecie mego rycerstwa :) fantazjo niespelniona mozesz byc irytujaca a przeciez nie o to chodzi. Nie boj sie byc spelniona bo dopiero wtedy bedziesz miec pewnosc ze jestes warta swojej tesknoty. Spelniona mozesz w dalszym ciagu byc kochanka nie tylko umyslu ale i serca. A teraz do nowej choc nieobecnej wszystkiego naj w nowym roku , niech niezmacone wody twego umyslu nie szarga zaden sztorm ani nie maci zaden niepokój, a lekkie podmuchy szczescia niech niosa cie po bezkresnej toni twojego umyslu . Trzymaj sie skarbie ciekawska sloneczko bys byla tak samo intrygujaca jak do tej pory, bys swym blaskiem rozswietlala mroki kafeteryjnego swiatka, bys nie zapominala o rycerzu ktory uwielbia plawic sie w twoich promieniach teraz do wszystkich i kazdego z osobna. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Na mnie też już czas więc Rycerzu Mój, życzę Ci byś zawsze był taki jaki jesteś i nie zmieniaj się. Zaszczycaj mnie nadal swoją fantastyczną osobą. A o atuty rycerskości się nie martw, nie ma możliwości by spowszedniały :) Pomyślności 👄 x Nowa gdziekolwiek jesteś. Uśmiechu i samych pozytywów. Daj się porwać i chwilo trwaj. :) x Fantazjo, bądź nadal natchnieniem przez cały kolejny rok. ;) x Łowco życzę dużo Króliczków i niech sentencja z wiaderka będzie myślą przewodnią. :) x Tatto more tatto :) x CiZ życzę Ci by spełniło się wszystko czego sobie życzysz, byś ze śmiechu często monitor wycierała :D x Wszystkim życzę więcej pozytywnych -izmów.. optymizmu, realizmu, a zwłaszcza seksizmów! Wszelakich. Najlepszego! :D

gdzie kolwiek jestem to itak mnie tu sciagna cholery z wami mozna dostac! :-) dzieki i chcialabym wam napisac cos fajnego razem i kazdemu z osobna ale jak mowi naj ja tu wywodow robic nie bede. hmmmm wiec zycze wam byscie tak jeszcze troszeczke ze mna wytrzymali :-D a powaznie to moze zaczne od : tabasko ozdobo tegoz zamku badz, bladz, i smiej sie z tego , e zapomnialam ze ty tak umiesz.:-) to moze poprostu trwaj w tym . badz soba i niech kazdy wie ze jestes tak samo stuknieta jak ja:-D bezbledny tyyy:-) niewiem co mam ci powiedziec bo wlasciwie to czego ci brak skoro itak zawsze masz co chcesz:-P. wiec czerp z tej studni ile sie tylko da. zimny tobie to moge zaproponowac hmmmm moze to co ostatnio? eee nie wymysle cos innego . (bez podtekstow prosze my tu o jedzeniu rozmawiamy:-) ) i oczywiscie bys byl caly rok taki goracy jak te Panie ktore robia twoja reklame:-) reszte napisze potem musze pomyslec . oby tylko tematu nie zabraklo.