Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja mama w tym roku nie spedzila z nami swiat

Polecane posty

Gość gość

a gdzie spedzila? uwaga w kuchni!! do szału mnie doprowadza wszystko musi sama robic, nie zyczy sobie zadnej pomocy, sama musi ubrac choinke, sama wszystkie potrawy robi, sama zmywa pozniej po gosciach wszystko ona niech ktos sie jej sprzeciwi, zaproponuje pomoc lub sam cos zacznie robic -to zaczynają sie krzyki i placze:o

Gość gość
a pozniej gada jak to ona zmeczona, glowa ją boli itp i tez widac jaka to ona sie czuje z siebie dumna ze niczyjej łaski i pomocy nie potrzebowała, ze jest najlepsza bo wszytsko ogarnie, a jej załosne dzieci do niczego sie nie nadaja:o

Gość gość
bohaterka matka polka najlepsza:o ja p*****le

Gość gość
wasze matki tez chca byc najlepsze?

Gość gość
Moja nie ma takiej fazy .

Gość gośćrew
autorko mam identyczna matke i autentycznie szlag mnie trafia! ale jak chce robic to niech robi ja swojej powiedziałam, ze nikt jej nie kazal się poswiecac wiec niech teraz nie gdera.

Gość gość
moja tez sama lubi robic wszystko, to niech robi:) co mi to mialoby przeszkadzac? I cos jej zrobila ze siedziala w kuchni?:D

Gość gość
tylko, że ja w przyszlym roku nie przyjde na wigilie do domu rodzinnego, bo mam dosc patrzenia na padająca na pysk matke, która nikomu nie pozwoli zmyc nawet naczyn po kolacji wigilijnej, wszytsko od poczatku do konca robi ona! każda proba pomocy konczy sie wyganieniem z kuchni i awantura, jak to zachowanie rozumiec?

Gość gość
bo pewnie twoj tatu po slubie ganiał ja jak szmate do garow. a teraz pokazuje jaka cierpietnica jest. wspułczuje matce bo ona nie chce tego tak naprawde

Gość gość
wlasnie ojciec jej caly czas powtarza, usiadz, zjedz, zostaw, dziewczyny niech pozmywaja ale ona musi sama i sama:o