Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem chyba w ciazy!! :)

Polecane posty

Gość gość

Hejka wszystkim mam podejrzenia ze jestem w ciazy a wiec tak, okres spoznia mi sie juz 2 tydzien a nigdy mi sie nie spoznial. Co prawda mialam troche stresow tego miesiaca. Mam pare objawow takich jak. Bol piersi, bol podbrzusza, zachcianki zywieniowe, napady zlosci. Z mężem juz dlugo staramy sie o dzidzie i bardzo chcialabym miec takiego maluszka. Mam test ciazawy w domu wiec pewnie zaraz zrobie hehe napiszcie czy myslicie ze to ciaza??

Gość gość
Gratuluję...

Gość gość
Juz wspolczuje ewentualnemu dziecku...

Gość gość
Dlaczego współczujesz????

Gość gość
dziś to jakaś qrwa nawiedzona więc nie przejmuj się autorko. ja ci gratuluję i życzę wszystkiego dobrego

Gość gość
Gratulacje!:) ja sie dowiem w styczniu czy sie udalo czy nie. Napisz koniecznie jaki wynik :)))

Gość gość
Gosc- Dziekuje chociaz ktos normalny jest na tym forum wlasnie czekam na wynik jestem strasznie zdenerwowana razem z mezem :)

Gość gość
to idz rób ten test

Gość gość
mam nadzieję ze nie jesteś :) każda polska para heteroseksualna, uprawiająca seks i będąca w wieku prokreacyjnym powinna najpierw bardzo dokładnie przestudiować polskie prawo rodzinne a potem natychmiast kupic wagon prezerwatyw i zapisac sie kliniki na zabieg usunięcia narządów rodnych

Gość gość
Jeeeeest!! Udało sie !! Jejku jaka jestem szczesliwa!!! Taki prezent w Boże Narodzenie!! Sa dwie kreski!! I Życze wszystkim którzy podejrzewają ze sa w ciązy zeby tak sie stało!! Pozdrawiam i Wesołych Świąt!!!

Gość gość
Super! Gratuluje ;)) szczesliwego rozwiazania zycze :) fajny gift pod choinke dostalas :))) ciesze sie razem z Toba. A tych burakow olewaj :) zazdroszcza i tyle :) TishAddams9

Gość gość
krótkotrwała radość w porównaniu z późniejszymi kłopotami, więc ciesz się póki masz z czego, potem już nie będzie

Gość gość
Gosciu trzymaj Morse. Sama jestem matka dwójki dzieci i nigdy tego nie żałowałam. Zachowaj swoje schizy dla siebie..,

Gość gość
Dziekuje i rowniez zycze Szczesliwego Nowego roku!!!

Gość gość
No wlasnie dzieci to najwieksza radosc jaka moze byc i zgadzam sie i powyzszą wypowiedzią

Gość gość
To po cholere wchodzisz na temat ciaza i zasmiecasz temat swoimi glupimi i nikomu niepotrzebnymi wpisami. Taka zazdrosc was zzera ze dziewczyna zostanie ma?

Gość gość
Nie tylko cieszymy sie rownież z nia!! I ty zasmiecasz komentarze twoimi glupimi wypowiedziami!!!

Gość gość
Sorry ale dla mnie ktos kto pyta na forum czy myslimy, ze jest w ciazy to kretyn. Nie masz swojego mozgu? I wspolczuje takich rodzicow

Gość gość
Tak piszac " mam nadzieje ze nie jestes" albo "ciesz sie poki mozesz" no p******i ludzie. Zal mi was. Zgorzknialych kafeterian.

Gość gość
Ciemna maso ona nie pytala o to czy jest w ciazy tylko napisala ze ma podejrzenie ze jest i ze robi test, i podzielila sie radosna wiescia. Wroc sie do szkoly bo na lekcjach chyba poprawialas makijaz.

Gość gość
I co z tego ze sie spytala!masz jakis z tym problem??

Gość gość
Gratuluję :) Przytulam Was mocno !! Czyli..policzmy.W sierpniu,około 18 masz termin porodu :)

Gość gość
To doczytaj tepaku ostatnie zdanie...

Gość gość
No to teraz ty jestes tepakiem debilu napisala czy myslicie ze to ciaza. Czyli pyta sie czy jej objawy słuzą ciązy tępak...

Gość gość
Ale nie opierala sie na odpowiedziach kafeterian bo napisala ze ma test i zaraz go zrobi po czym go zrobila i dala odpowiedz. Wiec nie zalezalo kej na opiniach intetnautow czy to ciaza czy nie. Jestes taka debilna czy udajesz?

Gość gość
Nie bede cie karmic trollu bo i tak nie rozumiesz :-)

Gość gość
Nie bede z taka ciemna masa dyskutowac. Jakby ja naprawde obchodzilo co kafeteria mysli o jej objawach to pol wieczoru by z wami dyskutowala a co a jak itp.

Gość gość
No i co z tego?? Chciala sie podzielic informacja i jak ciebie to nie obchodzi to po ch*j tu wchodzisz i zasmiecasz glupimi komentarzami?? Sa osoby ktorych to obchodzi i ciasza sie raz z nia. A ty jestes zwyklym burakiem zasmiecajacym komentarzami..

Gość gość
To raczej ciebie trollem mozna mazwac. Zal Ci d**e sciska to nie wchodz na takie watki. Albo znajdz faceta co Ci zechce zmajstrowac to sie przestaniesz przejmowac kto sie co pyta po forach w necie.

Gość gość
O 20:14 napisalam to samo.