Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On za szybko konczy !

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Od niedawna zaczełam życ w zwiazku.Uprawiamy seks około dwoch miesiecy. Niestety czesto to on dochodzi pierwszy i konczy się to tak ze ja nie mam z tego zadnej przyjemnosci . Poradzcie mi co zrobic . Nie chce mu mowic w prost ze mi to przeszkadza ponieważ to nie stosowne. POMOCY !

Gość gość
Myślę że tak, ponieważ ja nie jestem facetem i nie wiem jak wy panowie radzicie sobie w takich sytuacjach i jak zwalczacie takie problemy. Pozdrawiam :)

Gość poranny wzwod
A nie mozesz mu po prostu powiedziec?? Przeciez cale zycie nie bedziesz tego skrywac...

Gość gość
Co byś Ty zrobił kiedy usłyszał bys cos takiego od swojej kobiety ? ze nie potrafisz jej do konca zaspokoic? ;)

Gość poranny wzwod
Ja zaspokajam swoja kobiete palcem. Zawsze skutkuje. Ona sama mi to powiedziala.

Gość gość
No to masz mało wystarczalną kobietę :>

Gość gość
Jeżeli twój partner ma więcej niż 18 lat to da się to leczyć. Trzeba zgłosić się do lekarza. Takim lekiem jest Dapoksetyna. Wg wikipedii Dapoksetyna to wielofunkcyjny organiczny związek chemiczny stosowany jako lek w leczeniu przedwczesnego wytrysku u mężczyzn między 18 a 64 rokiem życia. Zalicza się do grupy selektywnych inhibitorów wychwytu zwrotnego serotoniny (SSRI) i do grupy leków urologicznych (kod ATC: G04BX14). Dapoksetyna spowalnia wydzielanie serotoniny odpowiedzialnej za ejakulację. Badania kliniczne dowodzą, że dapoksetyna zapewnia przedłużenie stosunku poprzez opóźnienie wytrysku.

Gość poranny wzwod
moja kobieta szczytuje lechtaczka, a nie pochwa. Dlatego woli smyranie po guziku. Proste. wymaga to tylko otwartosci w zwiazku. Jak nie bedziecie o tym rozmawiac, to ze zwiazku lipa.

Gość gość
Ja tez tak kończę szybko i bardzo mi źle z tym .musze wybrac się do lekarza

Gość gość
Szybko konczysz? to znaczy jak szybko? Dla wiekszosci macho tutaj szybko, to wszystko ponizej pół godziny, a w rzeczywistosci to 5 minut. Nie stresuj sie.

Gość gość
Cóż, drogi są dwie, terapeuta lub lekarz urolog, porozmawiaj z nim i zaproponuj wizytę, co do terapeuty nie znam ani nie mam nikogo z polecenia, ale co do urologa, Twój chłopak może skontaktować się z doktorem Kowalskim (http://www.gabineturologicznylodz.com.pl/kontakt.php), nie ma sensu tego zostawiać i leczyć się w Internecie. Pozdrawiam i trzymam kciuki.